A színészt remeteként emlegetik az utóbbi időben a sztárvilágban, ugyanis közel másfél évvel ezelőtt teljesen visszavonult a nyilvános szereplésektől, sőt még saját otthonát is igen ritkán hagyja el.

Korábban készült pár lesifotó a háromszoros Oscar-díjas színészről saját Mullholland Drive-on lévő, Beverly Hills-i házának erkélyén, amelyek aggodalommal töltötték el Nicholson rajongóit. Mivel a 86 éves színész rendkívül nyúzott állapotban látható egy kinyúlót pólóban és egy szürke melegítő nadrágban. Barátai is közeli ismerősei is nagyon aggódnak azért, hogy Nicholsont elzártan és magányosan éri majd utol a végzete.

Korábbi információk alapján a színész demenciával diagnosztizálták, így már nem tud szerepeket vállalni, hiszen nem képes megtanulni a szövegeket.

Nicholson azonban nemrég egy NBA-meccsen járt Los Angelesben. A játék előtt még üdvözölte a profi kosárlabdázót LeBron Jamest, majd egy rövid csevej után meg is ölelték egymást. A színész láthatóan jól érezte magát és a korábbi fotókkal ellentétben rendkívül frissen érkezett.

(Borítókép: Jack Nicholson. Fotó: Getty Images)