Plasztikai műtétekről és az önelfogadásról is beszélgettek az ATV #Bochor című műsorának legutóbbi adásában Bocskor Gáborék. Az egyik vendég, Demcsák Zsuzsa ennek a témának az apropóján árulta el, hogy izmos vádlijai miatt rengeteget bántották.

Kevesen tudják, de a műsorvezetőnő hosszú éveken át élsportoló volt. A versenyszerű röplabdának köszönhette feltűnően izmos lábait, amelyek miatt fiatalon az iskolatársai céltáblájává vált. Harminc éves koráig nem is szívesen mutatkozott rövidnadrágban vagy szoknyában.

„Engem mindig azzal csúfoltak, amikor fiatal voltam, amit én ma már abszolút bóknak vennék: Steffi Grafnak hívtak (Steffi Graf egykori világelső, olimpiai arany-, ezüst- és bronzérmes, Fed-kupa-győztes német teniszezőnő – a szerk.). És nekem Steffi Graf egy gyönyörű nő volt, az ő lábaival, az izmos combjával, mindennel együtt. Csak ugye hogyha mindenki csúfol, akkor elhiszed, hogy az tényleg rossz, hiába gondoltad, hogy az szép” – emlékezett vissza a műsorban Demcsák, aki az utóbbi időben hasonlóan bántó megjegyzéseket kapott drasztikus fogyása miatt.

A tévés a naphire.hu-nak az alábbiakkal egészítette ki a #Bochkor című műsorban elhangzottakat:

„Az jól hangzik, hogy el kell, hogy fogadd önmagad, de ez nem úgy működik, hogy mantrázod, hogy márpedig én elfogadom magam, márpedig én elfogadom magam… Ez sajnos csak az évek múlásával jön, amikor az embernek már egyre kevésbé számít az, hogy másoknak megfeleljen, sokkal inkább a saját elvárásai azok, amelyek elkezdenek dominálni. Szerintem ez egy fontos dolog és remélhetőleg előbb-utóbb mindenkinek az életében eljön.”

(24.hu)

(Borítókép: Demcsák Zsuzsa. Fotó: TV2)