Pályafutásuk egy újabb mérföldkövéhez érve nemsokára a Budapest Parkban ad nagykoncertet a Korda-házaspár. Mellettük lép majd színpadra Dallos Bogi, Puskás Peti, Csordás Tibi, Csonka Bandi és Schoblocher Barbara is.

Több mint 40 éve szórakoztatja a közönséget Korda György és Balázs Klári, ám a házaspár most először dolgozik menedzsmenttel. A hátszél meg is hozta a gyümölcsét, Kordák ugyanis életükben először a Budapest Parkban fogják szórakoztatni a közönséget.

„Először lépünk itt fel. Azért lesz igazán különleges, mert zenekarral, táncosokkal egy igazi show-t viszünk oda. Izgatottan készülünk, válogatjuk a ruhákat” – árulta el Balázs Klári a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában.

Az interjú során Korda György is büszkén mesélt a nem mindennapi lehetőségről, amelynek során új köntösbe bújtatják legnagyobb dalaikat. A koncert fergeteges szórakozást ígér a páros rajongóinak, már csak azért is, mert a házaspár fellépése előtt több fiatal hazai előadó, köztük Dallos Bogi, Puskás Peti, Csordás Tibi, Csonka Bandi és Schoblocher Barbara is elénekli Kordáék legikonikusabb dalait. 

A neves előadóknak szabad kezet ad a házaspár, amelynek tagjai már bepillanthattak a próbákba. Mint azt elárulták, igen elégedettek azzal, amit eddig láttak. Legfőképpen a Puskás-Dallos páros színpadi egységére és Csonka Bandi megkapó előadásmódjára hívták fel a kíváncsi fülek figyelmét. 

Az ikonikus duó nem tart a rájuk váró kihívástól, hogy 10 ezer ember előtt énekeljenek egy teljesen új helyszínen. Céljuk, hogy megőrizzék fiatalságukat, így nem csoda, hogy már a Tik-Tok-ra is betörtek. 

(Borítókép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: Németh Kata/Index)