Hírösszefoglalónkban még: Pataki Ági 71 évesen is kamerák elé állt, Tóth Gabi új házába nem férnek be a bútorok.

Sápi Vivien

Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező TikToker, Sápi Vivien humoros tartalmai fiatalok tízezreit nevetteti meg nap mint nap. Az influenszer egy határozott, erős lány benyomását kelti, ugyanakkor Hajdú Péternek elárulta, hogy szörnyű családi titkot őriz: édesapja, akivel évtizedek óta nem tartja a kapcsolatot, terrorizálta a családot, s szinte csoda, hogy nem történt tragédia.

„Erőszakos volt. Sajnos ivott, és főleg olyankor mutatkozott meg az agresszió. Vannak bennem képek, de még kicsi voltam, nem emlékszem mindenre, de azért beugranak olyan pillanatok, amikor erőszakos volt anyával: kiabáltak, majd kést emelt”  – idézte fel a történteket Sápi, akit az édesanyja próbált megóvni a férfi dühkitöréseikor, nem sokkal később pedig válással végződött a kapcsolat. Sápi Vivien megtörten mesélt az ezt követő időszakról.

„A válás után még pár hétig látogatott, hétvégente elvitt. Mivel nagyon apás voltam, ezt én imádtam, de ez kezdett elmaradni. Végül 26-27 éves koromban jött el az a pont, amikor úgy éreztem, sajnálnám, ha történne vele valami, és már nem lenne lehetőségem vele beszélni, mint egy felnőtt nő az apjával” – idézte a Blikk a fiatal lányt, akit édesapja akkor sem keresett fel, amikor lediplomázott, vagy amikor férjhez ment.

Pataki Ági

Az egykori manöken, az Üvegtigris-filmek producere 71 évesen sem pihen: továbbra is dolgozik producerként, könyvet ír, nemrég pedig Marokkóban járt, a saját márkáját fotózta. Pataki Ági nagyon élvezte a munkálatokat, hiszen mindent ő irányított. Az egykori modellnek esze ágában sincs nyugdíjba vonulni.

„Azzal még ráérek! Majd 10-20 év múlva lehet, hogy lesz olyan nap is, de egyelőre nem iktatok be ilyet. Nem azt élvezem, hogy dolgozni kell, hanem hogy történik velem valami” – vallotta be Pataki az RTL Reggeliben.

Keresztes Ildikó

Az aranytorkú énekesnő korábban többször is büszkén megmutatta édesanyját, az utóbbi időben azonban keveset hallani az asszonyról. Keresztes elárulta, hogy bár anyukája remek fizikai állapotnak örvend, szellemileg sajnos már nem olyan friss, mint korábban.

„Meg kellett hoznom életem egyik legnehezebb döntését: elhelyeztem őt – a már korábban vele élő rokkantnyugdíjas nagynénémmel együtt – egy szociális intézményben. Nem várhattam tovább az ő biztonsága érdekében – és a saját nyugalmam miatt sem. Nem szabad megvárni, amíg egy súlyos baleset elengedhetetlenné teszi a lépést, és arra is kellett gondolni, hogy úgy kerüljenek egy új helyre, hogy meg tudják még szokni és idővel jól érezzék ott magukat. Tíz percre van tőlem az intézmény, szinte egy szállodában érezhetik magukat, de állandó szakszerű felügyelet mellett, és a közelség miatt én is sűrűn meg tudom látogatni őket. Sokszor vagyok külföldön, így viszont nem kell gyomorideggel elutaznom, mert biztonságban tudhatom őket” – árulta el a HOT! magazinnak a színésznő, akinek szavait a Bors idézte.

Tóth Gabi

Tóth Gabi már korábban beszámolt róla, hogy Szentendrére költözött a családjával, és nem tagadta, hogy élete legnehezebb időszakát élte meg, mivel kislánya mellett a házzal kapcsolatos teendőkre is figyelnie kellett. Dobozokból éltek, amit lánya, Hannaróza sem viselt jól, legutóbb pedig egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben arról számolt be az énekesnő, hogy nem férnek be a bútoraik.

„Istenem, kész vagyok... Eljutottam arra a pontra, hogy most vajon mi a következő lépés? Állok a dobozok fölött, és azon gondolkodom, most mit csináljak? Vannak gyönyörű bútoraim, amiket elképzeltem ide a házba. Az megvan, hogy nem fér be semmi? Na jó, valami igen, de a semminél még mindig jobb a valami!” – magyarázta kétségbeesetten az énekesnő.

(Borítókép: . Fotó: )