Fiatal kora ellenére kétségkívül az egyik legnagyobb feltörekvő tehetség a közelgő The Voice című tehetségkutató műsor legifjabb choach-ja, Manuel. A lányok bálványa mindössze 22 éves, ám helytállása megkérdőjelezhetetlen. Szakmai sikereinek titkát a Velvettel is megosztotta.

Kevés zenész vagy énekes lesz igazán ismert és elismert a tehetségkutatók után, Manuel viszont egyike hazánk legtehetségesebb énekeseinek, amit nem csak a szakma ismer el, de a közönségének mérete is jól mutat. A fiatal rapper ősztől az RTL új műsorában, a The Voice-ban nyújt majd szakmai segítséget a tehetséges énekeseknek.

„Mindig is szerettem volna hasonló szerepet vállalni egy ilyen műsorban, csak azt nem tudtam, mikor lesz erre lehetőségem. Azt gondoltam ez az álom úgy nagyjából 25-26 éves koromra tud megvalósulni. Az biztos, hogy kihívás lesz számomra, de remélem, sikeresen helytállok majd a versenyzőimmel” – mondta magabiztosan a Fonogram-díjas énekes, aki úgy véli, őt a makacssága vitte előre a szakmában.

„Azt tanácsolom a jelentkezőknek, hogyha van elképzelésük arról, mi az, amit csinálni szeretnének, akkor ne hagyják magukat eltéríteni. Én sem hagytam, mindig azt csináltam, amit szerettem volna. Nagyon makacs voltam, de végeredményben ez is kellett ahhoz, hogy ma itt lehessek.

Ha volt egy elképzelésem, akkor ahhoz ragaszkodtam. Dalokat írtam magamnak és nem volt rá szükségem, hogy valaki megmondja, mit csináljak.

ByeAlex másképpen tudott nekem segíteni, például terelgetett, megtanította, hogyan fogadjam el az emberek szeretét, vagy épp utálatát. Ebben én is tudok majd segíteni a versenyzőknek, emelett a jó szövegek és dalok írásában is” – árulta el Manuel.

(Borítókép: Manuel. Fotó: Németh Kata)