Ősztől Széki Attila Curtis segíti majd a feltörekvő zenészeket, énekeseket az RTL új tehetségkutató műsorában, a The Voice-ban. A tehetséggondozás egyáltalán nem áll távol a rappertől: kevesen tudják, de annak idején ő fedezte fel G.w.M-et is.

Dalszövegíróként és zeneszerzőként Curtis rengeteg produkcióban segédkezett már, a The Voice című műsorban vállalt coach-szerep azonban számára is új terület lesz, függetlenül attól, hogy többször is segítette már feltörekvő fiatal tehetségek munkáját.

„Testhezálló feladat lesz, nagyon vártam egy ilyen lehetőséget. Szerettem volna egy tehetségkutatóban coach lenni, zsűri vagy mentor, ez még hiányzott a pályafutásomból. Karrier szempontjából idáig ez az évem a legerősebb, de mindig van hova fejlődni. Szeretnék Aréna koncertet adni például” – árulta el Curtis a közelgő The Voice című műsorról szóló sajtótájékoztatón, ahol arra is megragadta az alkalmat, hogy bejelentse: május 4-én, szerdán debütál közös zenéje Horváth Charlie-val. A tapasztalt zenész tanácsot is adott a tehetségkutató leendő résztvevőinek.

„Ösztönösen fogok választani. Azt tudnám tanácsolni a jelentkezőknek, hogy legyenek önazonosak. Akkor lesznek hitelesek, ha ösztönösen magukat adják. Ez nem egy gyár” – mondta a rapper, aki boldogan tett említést a magánéletéről is. Mint mondta, Judyval való párkapcsolata nem is lehetne harmonikusabb.

Nagyon szeretjük egymást a Judyval, most vettünk házat, jövő hónapban költözünk. A kisfiammal is rengeteget vagyok, vagy én viszem az oviba, vagy én hozom el. Nem hétvégi apuka vagyok

– mondta a Velvetnek Curtis.

(Borítókép: Széki Attila Curtis. Fotó: Németh Kata/Index)