Győrfi Pál 18 éve boldog második feleségével, Adriennel, aki már három gyermekkel ajándékozta meg az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét. A meseszerű kapcsolat egy hajszálon múlt, ugyanis kis híján meghiúsult az első találkozójuk. Az ominózus estéről Győrfi a TV2 Ütős ötös című műsorában mesélt.

Győrfi Pál és jogászként dolgozó dr. Salgó Adrienn közel két évtizede alkot egy pár, kapcsolatuk irigylésre méltóan kiegyensúlyozott. A szerelmeseknek három gyermeke született, a jelenleg 14 éves Ádám, a 12 éves Aliz és a 10 esztendős Lilla. A család élete már-már mesébe illő, ám valójában is csak egy ábránd volna, ha Győrfi Pál nem hoz meg egy közel sem szokványos döntést az első randevún.

A szóvivő amint odaért a randira, már el is szólította őt a kötelessége, így hatalmas dilemmába került: döntenie kellett, hogy a szerelmet vagy a kötelezettségeit választja. Végül mindkettőt bevállalta: kiszemeltjét is magával vitte a baleseti helyszínre.

„Elmentem az első randira, ami nagyon nehezen jött csak össze. Izgultam, hogy minden rendben legyen. De abban a pillanatban, hogy Adri kilépett a munkahelyéről, megszólalt a telefonom, hogy valami baleset van és jó lenne, ha odamennék” – mesélte a TV2 Ütős ötös című műsorában Győrfi Pál, oldalán a feleségével, aki igent mondott a különös meghívásra. A kommunikációs szakember neje kapcsán azóta is felemlegeti:

már az első randi után tudhatta, mit vállal.

(Borítókép: Győrfi Pál. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)