Hírösszefoglalónkban még: lezárult Ed Sheeran bírósági pere, hazánkban piheni ki a kínai országos bajnokságot Liu Shaolin Sándor.

Kozso

A családalapítás is szóba került Kozsó és a nála 22 évvel fiatalabb szerelme, Ágnes között. A TV2 Párharc című műsorának versenyzői 15 éve ismerik egymást, és korábban is alkottak már egy párt. Tavaly újra összesodorta őket az élet, szerelmük pedig fellángolt, és erősebb, mint valaha. Olyannyira, hogy már az esküvőt tervezgetik, ráadásul a gyermekvállalás is szóba került.

Én minimum hat gyereket akarok

– nyilatkozta az 58 éves Kozsó a TV2-nek.

Ciccolina

Csődbe ment Staller Ilona, azaz Ciccolina. A művésznő római otthona hamarosan 231 ezer euróért, azaz körülbelül 86 millió forintért kerül árverezésre. A 130 négyzetméteres ingatlan egy társasházban található Via Cassián, Róma északi részén.

„A járvány miatt két évig nem jutottam bevételhez úgy, hogy közben nagy kiadásaim voltak. Mostanra odáig jutottak a tartozásaim, hogy el kell adnom a lakásomat” – nyilatkozta Ciccolina az Il Corriere della Cittá nevű olasz lapnak. Hozzátette: a lakásban pornófilmek tömkelege készült, amelyeket a híres olasz felnőttfilmes rendező, a 2012-ben elhunyt Riccardo Schicchi rendezett. Emellett arról is beszélt, hogy olyan sztárok otthona volt a társasház, akik neves pályatársai voltak, például Moana Pozzi és Milly D'Abbraccio.

Liu Shaolin Sándor

Liu Shaolin Sándor újra Magyarországon: hazánkban piheni ki a kínai országos bajnokságot.

Az immáron kínai színekben versenyző olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó egy videót tett közzé, amelyen éppen kishúgával sétálgatott Budapest utcáin. A mandiner.hu információi szerint Liu Shaolin Sándor kikapcsolódni érkezett Magyarországra testvérével, Liu Shaoanggal, miután sikeresen szerepeltek a bajnokságon.

Ed Sheeran

Jogerős ítélet született a népszerű zenész 2018 óta húzódó bírósági ügyében: Ed Sheeran végre fellélegezhet, ugyanis felmentették a plágiumperben.

Évek óta egy perc nyugta sem volt a közönségkedvencnek, ugyanis folyamatosan bíróságra mászkált az ellene folytatott jogi eljárások miatt. Tavaly Londonban megnyerte a 2017-ben, a Shape of You című száma miatt indult pert, ezúttal pedig azt a 2018 óta húzódó ügyet, amelyet a Thinking Out Loud című száma kapcsán indítottak.

Sheeran korábban kijelentette, hogy felhagy a zenéléssel, ha elbukja a pert, így rajongók ezrei szurkoltak neki, hogy győzzön a tárgyaláson. Miután a napokban  kimondták az ártatlanságát,  állítólag megölelte a jogi csapatának összes tagját.

„Úgy tűnik, mégsem kell visszavonulnom, ugyanakkor elég frusztrált vagyok amiatt, hogy az ilyen alaptalan követelések egyáltalán bíróság elé kerülhetnek” – nyilatkozta a BBC-nek Ed Sheeran. 

(Borítókép: Ciccolina. Velvet)