Zimány Linda, WhisperTon és Dárdai Blanka mellett Kiszel Tündét kérte fel tavaszi-nyári kollekciója arcának Molnár Nini divattervező és modell.

Eddig soha nem látott szerepben láthatjuk viszont Kiszel Tündét: a naptárdíva egy tavaszi-nyári divatkollekció arca lett. Molnár Nini magyar modell és divattervező új ruháit Ibiza és annak magával ragadó hangulata ihlette, az egykori szexszimbólum csak úgy tündököl a különleges szettekben.

Az új NINI-kollekció több szempontból is izgalmas és formabontó. A fürdő és szabadidőruha elemek a spanyol tenger megannyi különböző kék és zöld árnyalataiban, valamint a naplementék vibráló színeiben tündökölnek, de a tervezésük során a spanyol belsőépítészet is nagy hatással volt a művészre. Legyen szó utcai viseletről, fürdőruháról vagy a mára ikonikussá vált NINI táskákról, a mediterrán stílus mindegyikben visszaköszön. A bőrből készült darabok között korábbiak is megtalálhatók egy-egy csavarral vagy újítással, ugyanakkor számos új táskaformának és kiegészítőnek is örülhetnek a hazai márka rajongói.

Nemcsak új ruhákkal és kiegészítőkkel, de új arcokkal is rendszeresen meglepi rajongóit Molnár Nini. A szeptemberi divatbemutatóját például Farhana Bodi Netflix-sorozatsztár és nemzetközi influenszer zárta, az idei új modelljei egyikének pedig Kiszel Tündét választotta. A naptárdíva egy teljesen új arcát mutatja meg az ikonikus táskák és ruhadarabok segítségével. 

„Fiatalos, ugyanakkor letisztult a kollekció. Ami számomra a legizgalmasabb, hogy ez nem az én stílusom, így egy más oldalamról mutatkozhattam be. Igazi kihívás volt, de nagyon tetszett a munka” – árulta el Kiszel a felkérés kapcsán.

Igazán családias hangulatban fotóztunk, az egész stáb elkényeztetett. Nagyon jó Ninivel a közös munka. Kevesen tudják, de mi tulajdonképpen szomszédok vagyunk.

(Borítókép: Kiszel Tünde. Fotó: NINI)