A műsorvezető úgy érzi, ő maga is sokszor kilépett a komfortzónájából az élete során.

Hajdú Pétert az utóbbi időben a legnépszerűbb videómegosztó oldalon is láthatjuk tevékenykedni. A Frizbi TV YouTube-csatornáján megtalálható részekben olyan népszerű médiaszemélyiségeket lát vendégül, mint például Balogh Levente vagy Kökény Attila.

A legutóbbi adásban pedig a hazánkban az egyik legtöbb követővel rendelkező tiktokkerrel, Sápi Viviennel beszélgetett. A műsor során több mélyebb témát is érintettek a fiatal lány életével kapcsolatban. Sápi elárulta, hogy édesapjával évtizedek óta nem tartja a kapcsolatot, ugyanis a férfi korábban terrorizálta a családot és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történ tragédia.

Erőszakos volt. Sajnos ivott, és főleg olyankor mutatkozott meg az agresszió. Vannak bennem képek, de még kicsi voltam, nem emlékszem mindenre, de azért beugranak olyan pillanatok, amikor erőszakos volt anyával: kiabáltak, majd kést emelt

– idézte fel a történteket a műsorvezetőnek Sápi, akit az édesanyja próbált megóvni a férfi dühkitöréseikor, nem sokkal később pedig válással végződött a kapcsolat.

A fiatal lány a világjárvány miatt kezdett el ismerkedni a platformmal, amelyen mára már 750 ezres kötőtáborral rendelkezik. Sápi légiutaskísérő volt, de a pandémia a földre kényszerítette a repülőgépeket, ő pedig ott maradt munka nélkül. Először csak szórakozásból kezdte el feltölteni a videókat, de hamar elképesztő sikere lett. Hajdú állítása szerint nagyon élvezte a beszélgetést a Sápival.

„Érdekelt, hogy egy fiatal lány a nulláról miképp tudott felépíteni egy 750 ezres TikTok-oldalt. Megkaptam a választ. Érdekes az élet, mert amikor arra kényszerülünk, hogy kimozduljunk a komfortzónánkból, akkor derül ki, hogy mi mindenben vagyunk tehetségesek” – mondta a Blikknek Hajdú Péter.

„Különleges beszélgetés volt, érdekes, hogy hasonló dolgokon ment keresztül, mint a legismertebb TikToker, Khaby Lame. A srác szintén elvesztette a munkáját a Covid alatt, elkezdett influenszerkedni, ma pedig már egy-egy posztjáért 300 millió forintnak megfelelő összeget kap, dúsgazdag ember lett.

Fura, hogy sokszor egy katasztrófának kell történnie ahhoz, hogy megtaláljuk az utunkat

–folytatta a műsorvezető.

(Borítókép: Hajdú Péter. Fotó: YouTube)