A műsorvezető betekintést engedett Jákob Zoltán fényűző otthonába.

Már javában zajlik a Nagy Ő című műsor forgatása. Ebben az évadban hazánk 37.leggazdagabb embere, Jákob Zoltán fogja keresni az igaz szerelmet. Korábban már elárulta a milliárdos, hogy pontosan milyen nőre is vágyik.

Lékai-Kiss Ramónát pedig mint a produkció műsorvezetőjét láthatjuk majd viszont. Az édesanya korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében mutatott meg egy-két kulisszatitkot a forgatásról. Bár Jákob házában több felvételt is készített, a műsorvezető követőinek mégis egy dolgon akadt meg a szemük. Lékai-Kiss éppen az ő általa elkészített rakott krumplit ette, csakhogy egy arany színű Versace evőeszközzel egy aranytálcáról. Ez az étkészlet igen drága, ugyanis egy darab villa kerülhet 180 ezer forintba.

Ha a teljes készletet meg akarja vásárolni az ember, darabszámtól függően 8-11 millió forintba is fájhat egy teljes ebédlőasztal díszítése.

Jákob Zoltán imádja az ilyen luxus darabokat

A milliárdos elárulta, hogy tudatosan választotta a luxusmárka étkészletét, mert oda van a dizájnért és annak imázsáért is.

Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta

–árulta el a Ripostnak.

„Az a helyzet, hogy a márka nem csak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden-mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem.

Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk

– magyarázta Jákob Zoltán.

(Borítókép: Kiss Ramóna. Fotó: Kaszás Tamás/Index)