Azt gyanítják, hogy a luxusfeleség tudtán kívül sodorja veszélybe az egészségét.

Korábban már a Velvet is beszámolt a Polgár családban történt balesetről, amely nem sokon múlt, hogy tragédiába torkoljon. Polgár Árpád elcsúszott floridai otthonuk teraszán, de a sürgős orvosi segítségnek és az üzletember akaraterejének köszönhetően sikeresen felgyógyult az édesapa.

Most azonban felesége, Polgár Tünde került a figyelem középpontjába és ezúttal az ő egészsége miatt aggódnak a követői. A rajongók szerint az üzletasszony aggasztóan keveset eszik, ugyanis egyik legutóbbi bejegyzésében megmutatta, hogy a vacsorája egy negyed avokádó, némi mozzarella és paradicsom.

Polgár Tünde nem étkezésizavar gyanús? Negyed avokádó/ némi mozzarella egy gyerek esetén sem csúfolható vacsorának és már sok ilyen sztorit láttam tőle... elég káros. Videókban is mindig nagyon hangsúlyozza, hogy ő bizony 50 kg! Persze, figyeljen magára, de szerintem az ő esetében nem erről van szó
by u/Interesting-Age-5507 in talk_hunfluencers

A Redditen pedig számos olyan hozzászóló akadt, akik maga is megtapasztalta, milyen az evészavarral folytatott harc és meg is osztották véleményüket a témában.

Szerintem nem lehet teljesen meggyógyulni az étkezési zavarokból. Én is benne voltam.

Tudatosan kell figyelni minden étkezésnél, hogy ne az étellel rosszul berögzült kapcsolatban ápoljam. Rosszabb napjaimon pedig fel sem tűnik, hogy megint a régi szokások szerint eszem”

– vette észre a Ripost a Redditen megosztott kommenteket.

Polgár Tünde korábban anorexiával küzdött

A luxusfeleség sosem titkolta, hogy fiatalabb korábban anorexiával küzdött. Volt, hogy az Instagram-oldalán mesélt traumáiról a követőinek, de Lilu műsorában is beszámolt arról, hogy mennyire nehezen sikerült kilépnie az evészavara fogságából.

(Borítókép: Polgár Tünde és Polgár Árpád. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)