A zenész és jegyese sok kritikát kap a közös zenei formációjuk miatt is.

Szabó Ádám és kedvese, Farkas Jennifer az utóbbi időben igen megosztó személyekké váltak az interneten, noha konkrétan semmi olyat nem tettek, amivel kiérdemelnék az emberek ellenszenvét. A követők szemét a pár kapcsolatának elején főként az szúrta, hogy Szabó és Farkas számtalan közös fotóval árasztották el a közösségi oldalaikat és a rajongók véleménye szerint ezzel szinte már kínosan igyekeznek bebizonyítani, hogy mennyire szeretik egymást.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Farkas még tavasszal osztott meg egy rövid videót, amelyen megcsillogtatta énekesi tudását. A szerelmesek azóta közös formációt is alapítottak és rendszeresen osztanak meg részleteket legújabb feldolgozásaikból, ezeket ugyanakkor nem mindig fogadja osztatlan siker.

Farkas a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében fakadt ki a rosszindulatú kommentelőkre és arra kérte a kritizálókat, hogy a kommentszekció helyett privát üzenetben írják meg neki a véleményüket, arra hivatkozva, hogy az énekes nehezen viseli el, amikor a szerelmét bántják.

Kirakunk egy videót, még el sem telik 2 másodperc, és jön egy előre megírt szapulás a személyem felé, mocskolódás, hogy én csak fel akarok kapaszkodni... Hova?

– idézte Farkas szavait a Bors.

Egyedül Ádámot sajnálom, mert neki rosszul esnek ezek a szavak. Nekem már nem. Én a jég hátán is megélek és mindent elviselek, igazi túlélő vagyok mentálisan és fizikálisan is gyerekkorom óta.

Szeretnék minden kedves embert megkérni, aki nem bírja ki, hogy ne szúrjon oda nekem egy laza kommentet (pl: - menj inkább Dubaiba - a szádat másra használd stb.) az írjon nekem privátban. Szívesen elolvasom és nevetek rajta egyet...” – kérte a lány a követőit, és bízik benne, hogy így kevesebb nyilvános mocskolódás lesz az Instagram-oldalán.

(Borítókép: Szabó Ádám. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)