Tóth Andi márciusban jelentette be, hogy visszavonul az énekesi pályáról, menedzsere, Tóth István szerint azonban nem kell félteni a fiatal énekesnőt.

Tóth István a Palikék Világa by Manna nevű YouTube-csatorna Szóló című műsorában vallott az énekesnőhöz fűződő szakmai viszonyáról többek között azokra a pletykákra is reagálva, miszerint rokonságban állnak egymással. Mint kiderült, erről szó sincs, azonban nagyon bizalmas kapcsolat van közöttük.

Tóth Andi már sokszor, sok helyen beszélt arról, hogy kevés ember van, akit közel enged magához, a menedzsere azonban egyike azoknak, akik feltétlen bizalmát élvezik. Tóth bevallása szerint enélkül nem is lehetne jó munkakapcsolatot kialakítani. A szakember elárulta, hogy nemcsak üzletileg, hanem barátilag is kiáll az énekesnő mellett, akinek visszavonulását is teljes vállszélességgel támogatja.

„Az üzleti részét nézve oké, hogy fellépések nincsenek, én egyébként nagyon támogatom, mert ez tesz legjobbat a lelkének. Insta-videóban kirakott mindent, azzal kapcsolatban minden infót mindenki látott. De annyi projektünk, meg annyi terv van idénre is, hogy nem kell azért őt félteni.

Semmi nem változik, nincs fellépés és pont... Itt volt a tévé, reklámok folyamatosan vannak, együttműködések cégekkel.

Illetve két másik projektünk, az egyiket már ő is említette, ez a saját márkás ruhája, a saját brandje, valamint a kiadóban nekem sokat segít, mondjuk, mint kreatív igazgató. [...] Andival az egyik legegyszerűbb dolgozni, annyira szolgalmas, meg tenni akaró, hogy sosincs ezzel probléma” – árulta el az interjúban Tóth István.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)