A héten elstartolt a TV2 Párharc című műsorának második évada. Ezúttal Kozsó, Somhegyi Krisztián, Kósa L. Adolf, Rácz Gergő, Kerényi Miklós Máté, Mischinger Péter, Béres Attila és párja száll harcba, hogy bebizonyítsa: kapcsolatuk minden próbát képes kiállni.

Már az első feladat többeken kifogott, de meglepő módon a párosok férfi tagjai ijedtek meg attól, hogy egy liftaknába kellett leereszkedniük. A sztártévésből lett üzletember, Kósa L. Adolf halálközeli élményként élte meg ezt a feladatot, főleg, miután a hullámvasutazást és a repülést is utálja.

Hasonló élményekkel távozott a feladat helyszínéről Kozsó is, aki inkább be is csukta a szemét az ereszkedés közben. Az énekes teljes pánikba esett a kamerák előtt, majd üvöltözésbe kezdett. A nagy kihívás után még a lábai sem bírták megtartani, később azt is elárulta, hogy majd megőrült, annyira félt.

Miután a párosok teljesítették az első küldetést eldönthették, hogy vagy a megérkezésük sorrendjében választanak maguknak szobát, vagy bevárják a többieket és együtt döntenek. Somhegyi Krisztián és párja, Viczián Viktória hamar lecsaptak az egyik legjobb szobára, de az este folyamán ebből parázs vita alakult ki, ugyanis DR BRS és kedvese szerint Somhegyiéknek nem voltak elveik, amikor úgy határoztak, egyedül döntenek. A páros véleménye szerint nem azzal van baj, hogy ők szorultak a kényelmetlenebb szobába, hanem az elvvel, hogy nem közösen, csapatként hozták meg a szobaelosztás döntését. Viczián szerint felesleges lett volna ilyen komoly kifejezéseket használni egy ilyen komolytalan vitában.

Azt hiszem, elindult a játék

– kommentálta a konfliktust Stohl András.

 (Borítókép: Kozsó és párja, Ágica. Fotó: Papajcsik Péter/Index)