Hírösszefoglalónkban még: kisfia lesz a Puskás-Dallos házaspárnak, Gelencsér Tímea ügyében nyomozást rendelt el a bíróság.

Galambos Lajos

Két hét után újra találkozott a börtönben Galambos Lajos és ügyvédje. A szakember szerint a zenész állapota jelentősen romlott legutóbbi találkozásuk óta. Nemrég a baracskai börtönből a berettyújfalui börtönkórházba szállították át Galambos Lajost, mivel állapota aggodalomra adott okot. Eleinte Galambos ételt sem akart magához venni, ezért is került át az intézménybe. Bevonulása óta az ügyvédje csak telefonon tudott vele beszélni, nemrég azonban ismét találkoztak, erről a Blikknek mesélt a szakember. 

„Sokat beszélgettünk a benti állapotokról. Elmesélte, hogy a bv. munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Kérdeztem tőle, érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének, fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, semmi ilyesmit nem tapasztalt. Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták” – mesélte dr. Csontos Zsolt, aki szerint így is érte sérelem a védencét.

„A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: 

»Most majd neked fújják el a nótádat« vagy »Mennyiért adod az áramot?«.

Sajnos a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolnia a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is” – zárta sorait az ügyvéd. 

Kulcsár Edina

Méregdrága, aranyszínű luxus babakocsija lesz Kulcsár Edina születendő gyermekének. A járgányról az édesanya a közösségi oldalán osztott meg fotókat. A nem mindennapi babakocsi igazi luxus darabnak számít arany színével, az ára meghaladja a 600 ezer forintot – számolt be a Bors.

Puskás-Dallos házaspár

Puskás-Dallos Petinek és feleségének kisfia lesz, akit már előre leszögezték, hogy nem szeretnének mutogatni a nyilvánosság előtt. A friss szülőjelöltek a babavárásról a Nők Lapja hasábjain nyilatkoztak.

„Jelenleg egy biztos tervünk van, ami a várandósságot illeti:

babára vonatkozó reklámtevékenységet nem vállalunk.

Valahogy ebben is szeretnénk megtalálni azt az arany középutat, hogy ne is titkoljuk, de ne is mutogassuk úton-útfélen a gyerekünket” – árulta el Dallos Bogi, aki azt is elárulta, hogy kisfiú lesz a születendő gyermekük. 

Gelencsér Tímea

Még tavaly év végén jelentette be Gelencsér Timi, hogy rágalmazás és rosszindulatú pletykák miatt feljelentést tesz a rendőrségen. Noha akkor sokan azt írták neki, hogy semmi nem lesz az ügyből, a rendőrség nemrég megkezdte a nyomozást. Erről maga Gelencsér számolt be az Instagram-oldalán. 

„Emlékeztek még arra a feljelentésre, amit decemberben tettem, rágalmazás/ becsületsértés okán? Sokan írták negatívan, hogy ilyenekkel úgysem foglalkozik a rendőrség. Vagy mégis. Képzeljétek, a bíróság utasítására a a rendőrség ELRENDELTE A NYOMOZÁST az egyes platformokon megjelenő, becsületsértő tartalmakat közzétevő IP cím-felhasználók kapcsán! Ebből következik, hogy nem csak szerintem bűncselekmény álprofillal az interneten rágalmazni, hanem a hivatalos szervek szerint is! Attól még, hogy valaki ezt név és arc nélkül teszi, az ugyanúgy büntetendő, mint amikor ez szemtől-szembe történik. Sőt! Köszönöm a hatóságoknak, hogy foglalkoznak ezzel az üggyel, jó érzés tudni, hogyha segítségért fordulok hozzájuk, akkor igenis kapok segítséget! Kíváncsian várom az eredményt és a neveket. Szerencsére az »internet nem felejt« és ha valaki elolvassa bármelyik közösségi oldal felhasználói szabályzatát, az alapján az oldalnak kötelessége a hatóságok megkeresésére információt szolgáltatni! Így aki már letörölte a profilját (milyen érdekes) az is megtalálható! Nem fogom hagyni, hogy tovább folytatódjon ez az agyrém amit az emberek az internet világában, a klaviatúra mögé bújva megengednek maguknak velem vagy másokkal szemben. Világbéke” – írta az influenszer.

(Borítókép: Galambos Lajos. Fotó: Kovács Attila/MTI)