Hírösszefoglalónkban még: Berki Renáta egy héttel később emlékezett meg néhai férje haláláról, Németh Lajos egyik legnagyobb hibájáról beszélt, Kovács Áron 50 évesen lesz újra apa.

Richter József

A cirkuszigazgató meglehetősen kellemetlen pillanatokat okozott a Hal a tortán legutóbbi adásában, amikor kínos megjegyzést tett Smaltig Dalmának.

Dalma, egyébként nagyon csinos vagy, de jobban értékeltem volna, ha melltartót nem veszel a ruha alá

– mondta a vacsora közben Richter József, akinek szavain Smaltig Dalma igencsak meglepődött.

Annyira kihívóan öltözött fel, hogy ezt most már csak az dobta volna fel, ha nincs rajta melltartó

– fejtette ki később kijelentését az artistaművész.

A kellemetlen beszélgetésnél Sári Évi arca is aranyat ért, aki láthatóan meghökkent a kérdésen, illetve Görgényi Fruzsina is próbálta viccesre venni a figurát és megkérdezte, milyen típusú nők jönnek be Richternek, hogy megtudja: miért kap Smaltig Dalma annyi csipkelődést – számolt be a Blikk.

Berki Mazsi

Berki Renáta csak egy hét késéssel emlékezett meg férje halálának első évfordulójáról. Az özvegyet az elmúlt egy évben sokszor érték kritikák, ugyanis férje halála után luxusnyaralásra ment, hogy leküzdje a fájdalmát, majd újra szerelmes lett, miközben Berki édesanyjával is összeveszett – noha vele azóta kibékült. 

Az édesanya egészen eddig nem emlékezett meg Berki Krisztián halálának az évfordulójáról, aminek apropóján végül csütörtök este tett közzé egy hosszabb posztot az Instagramon. A közösségi oldalra egy fotót is feltöltött, amelyen megboldogult férje és közös kislányuk szerepel.

Németh Lajos

Az ország egyik legismertebb meteorológusa, Németh Lajos a TV2 Szerencsekerék című műsorában mesélte el élete egyik legnagyobb hibáját. 

„Még a ’90-es években történt, amikor az volt a prognózisban – ezért a televízióban is mondtam –, hogy »holnap az országban számottevő havazás nem várható«. Nekem van egy olyan szokásom, hogy minden reggel álmosan, de törve nem, kinyitom az erkélyajtót, majd kinézek. A számottevő azt jelentette, hogy 1-2 centi eshet, de több nem. Kinyitottam az erkélyajtót, aztán megtorpantam. Az erkély körülbelül 30 centis magasságban hóval volt borítva. Többen reklamáltak, hogy nem találják az autójukat, annyi hó esett.

Nem volt mit tenni, azt kellett mondanom a következő napon, hogy elnézést”

– zárta a történetet az időjós.

Kovács Áron

A műsorvezető a Palikék Világa by Manna című műsorban beszélt arról, hogy milyen érzés 50 felett gyereket vállalni. Kovács tisztában van azzal, hogy már 75 éves lesz, amikor a gyereke még csak 25, de mivel senki nem tudhatja, mit tartogat a jövő, esze ágában sincs az életkora árnyékában élni.

„Most, ötvenévesen azt mondom, hogy ide nekem az oroszlánt is. Semmilyen rossz érzésem nincs. Bennem is végigfutott, hogy huszonöt lesz, én meg hetvenöt, már túl vagyok a statisztikákon, de éljünk úgy, hogy félünk? Lehet, hogy kilencven évig fogok élni, lehet, hogy jövő héten meghalok, de nem élhetek ennek az árnyékában” – jelentette ki határozottan a tévés szakember, aki nemrég vette el 25 évvel fiatalabb kedvesét. 

Olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, hogy az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni a popsija helyett.

Ami eddig sikerült is neki, hiszen a diploma után elvégezte a nyelvtanárit is, így most nyelvet oktat, ami szerintem csodálatos.”

(Borítókép: Richter József a cirkuszban. Fotó: Sebastien Nogier/MTI)