A nő a tét első évadának utolsó adásában Majka volt Liptai Claudia vendége. A műsorvezetőnő annyira felszabadult, hogy finom káromkodásokat is elejtett a beszélgetés alatt.

Két hónapja annak, hogy Liptai Claudia bejelentette, talkshow-t indít A nő a tét címmel.

A Sláger FM Youtube-csatornáján is megtekinthető beszélgetéseknek most elérkezett a vége, legalább az első évad utolsó része biztosan: Liptai ezúttal Majoros Péterrel, azaz Majkával beszélgetett, és eddig soha nem hallott részleteket is elárult a kapcsolatukról.

„Talán ez a beszélgetés lesz a legkülönlegesebb és a legnehezebb az összes eddigi közül, ugyanis egy olyan férfi ül itt velem szemben, akivel a közös életünk olyan, mint egy világkörüli hajózás: hol gyilkos viharok tépték a vitorláinkat, hol szikrázó napsütésben ittuk a koktélunkat. Emberi nyelvre lefordítva hol egymás torkát szorongattuk, annyira utáltuk egymást, hol pedig a legjobb kollégák voltunk” – konferálta fel beszélgetőpartnerét a TV2 műsorvezetőnője.

„Te gondolkoztál rajta, hogy ez miért van? Ha egy osztályba járunk a gimiben, akkor szerelmesek vagyunk egymásba?” – tette fel rögtön a költői kérdést Majka, majd folytatta –„Kevés olyan nő van az életemben, aki annyira fel tud bosszantani, mint te” – mondta kendőzetlen őszinteséggel Majka.

A TV2 arcai annyira belemerültek a beszélgetésbe, mintha nem is egy forgatáson lettek volna: Liptai Claudia és Majka között egyértelműen tapinthatóvá vált a baráti kémia, a műsorvezetőnő száját pedig még néhány apró káromkodás is elhagyta.

 (Borítókép: Liptai Claudia. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)