A nagyközönség előtt is hivatalossá tette párkapcsolatát Lily Rose Depp, Johnny Depp 23 éves lánya. A szárnyait bontogató színésznő a 070 Shake néven ismert rapperrel, Danielle Balbuenával januárban ismerkedett meg a Párizsi Divathéten.

Járt már Timothee Chalametel, Austin Butlerrel, valamint Yassine Stein francia rapperrel is, ezúttal pedig egy hölgy mellett találta meg a szerelmet az önmagát pánszexuálisnak valló Lily Rose Depp. A pánszexualitás lényege, hogy az adott illető nem aszerint választ párt, hogy a másik fél milyen nemi jelleggel rendelkezik, hanem érzelmi alapon dönt.

Lily Rose Depp szülei nyomdokaiba lépve színészi babérokra tört, az elmúlt években jobbnál jobb filmekben és sorozatokban szerepelt, valamint modellként is egyre keresettebb. Nemsokára az HBO Maxon debütáló The Idol című sorozatban láthatjuk majd, a szériában a világhírű zenész, The Weeknd lesz a partnere. Mint az a fiatal tehetség egy nemrég közzétett, 24 óráig elérhető Instagram-történetéből kiderült, az életben is zenész partnert választott maga mellé:

négy hónapja alkot egy párt a 070 Shake nevén ismert rapperrel, vagyis Danielle Balbuenával.

Közeli források szerint Johnny Depp lánya januárban ismerkedett meg szerelmével a Párizsi Divathéten, ahol egyből felfigyeltek egymásra. Nem sokkal később randizgatni kezdtek, majd februárban úgy döntöttek, komolyra fordítják a kapcsolatukat. Négy hónap elteltével értek el oda, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalták románcukat az Insta-sztoriban megosztott fotóval, amelyen szenvedélyes csókot váltottak egymással.

A színésznő barátai elárulták, hogy Johnny Depp is nagyon örül lánya boldogságának és már a bemutatkozáson is túl vannak.

(Coloré)

(Borítókép: Lily Rose Depp. Fotó: Getty Images)