Visszavonul a nyilvánosság elől Schobert Norbi, nem reklámoz többé Update-termékeket. A fitneszguru bevallása szerint a családjára akar koncentrálni, és próbálja a cégét megtartani.

Elcsukló hangon nyilatkozott Sebestyén Balázsék rádióműsorában az Update-birodalom atyja, akit nemrég 40 millió forintra bírságolt meg a Gazdasági Versenyhivatal, a fogyasztók megtévesztése miatt.

„Én tényleg elfásultam ebben az egész történetben, 30 éve kezdtem a fitnesszel foglalkozni, 26 éve vagyok a médiában, azt gondolom, elsőként csináltam Magyarországon 20 éve a hozzáadott cukrot nem tartalmazó pudingot, stb… A kommunikációtól vonulok vissza, nem fogok a Facebookon videókat közzétenni, és az egészséges ételekről sem fogok posztolni, mert erre már a jogszabályok miatt nem lesz lehetőség” – szúrta ki a Blikk, azóta pedig az is kiderült, hogy a tetemes bírság befizetésére mindössze 30 nap áll Schobert rendelkezésére.

„Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni” – mondta Schobert a Blikknek.

A fitneszguru mindössze másfél éve kapott stroke-ot, a csodával határos felépülése után pedig azt nyilatkozta, stresszmentes életre, és pihenésre van szüksége, így minden bizonnyal az egészsége miatt dönthetett a visszavonulás mellett.

„A családommal foglalkozom majd a következő időszakban. Van három nagyon tehetséges gyerekem, és a feleségemet fogom támogatni. Én a Rékára 10 évet szánok, hogy mögötte álljak üzletileg, emberileg, hogy segítsem a munkáját. Megpróbálom a céget nem elengedni...”

– árulta el elcsukló hangon.

 (Borítókép: Schobert Norbert. Fotó: Index/Gorondy-Novák Edit)