A TV2-n futó Párharc negyedik adásában Stohl András egy igen kegyetlen játék keretében buktatta le a músor sztárjainak piszkos kis titkait. A műsorvezető kérdéseket tett fel a reality párosainak, akiknek ki kellett találniuk, hogy kire lehet igaz a házigazda állítása.

A párok először arra a kérdésre keresték a választ, hogy melyik sztárpár férfi tagja gondolja azt, hogy a barátnőjének lehetne izmosabb a feneke. A játékosok egyből elvetették Somhegyi Krisztián nevét, ugyanis mindenki egyet értett azzal, hogy a magyar műugró kedvese, a 2017-es Miss Earth Hungary közönségdíjasa, Viczián Viki feneke elég formás. Ezután jött a fekete leves, ugyanis Stohl András hibásnak jelölte a választ: 

Somhegyi Krisztián úgy gondolja, hogy Viczián Viki feneke nem elég jó

– közölte a megdöbbentő tényt Stohl András.

„Úgy, hogy heti háromszor nyomom! Nem tudom minősíteni a felvetésedet. Ha valamit megdicsér, az a szemem és a fenekem, mégis elégedetlen” – ingatta a fejét Viczián a Párharc péntek esti adásában, szerelme pedig tudta jól, hogy a helyzet menthetetlen.

Mondhatok bármit, ebből már nem jövök ki jól. Ezt elrontottam

– nyilatkozta Somhegyi, aki rá sem mert nézni szerelmére.

A második körben még kínosabb kérdésre keresték a választ a sztárpárok.

„Melyik az a páros, amelynek tagjai a mai napig szoros kapcsolatot ápolnak az exeikkel? Olyannyira, hogy össze is járnak?” – szólt Stohl András kérdése. 

A szobában szinte az összes sztárpár ledöbbent a kérdés hallatán, kivéve Mischinger Pétert, aki egy enyhe mosoly keretében már szinte előre elárulta, hogy valószínűleg róla lehet szó. Rácz Trixi és Gergő végül jól tippelték meg a nekik szegezett kérdést, melyre az Exatlon sztárja csak annyit reagált: 

Hozzátok a tűzifát, boszorkány!

– nevetett a versenyző.

(Borítókép: Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória. Fotó: Index/Németh Kata)