Ma is izgalmas műsorokkal várja a nézőket a TV2.

Nyertes Zsuzsa

A színésznő a ma este képernyőn látható Szerencsekerék című műsorban árul el egy színpadi bakit. A Helycserés támadás című darabban ugyanis egy férjét féltékennyé tenni próbáló hölgyet alakít Nyertes Zsuzsa, aki azonban elrontotta az előadás közben a szöveget, és feneke megfogása helyett, feneke megmosására kérte játékpartnerét.

Én nem vettem észre, hogy én ezt mondtam, csak azt láttam, hogy a kollégáim elkezdtek nagyon nevetni, a közönség pedig tapsolt természetesen

–mesélte nevetve a színésznő.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka

A két színésznő a ma esti Hal a tortán című műsorban csillogtatja majd meg főzőtudását. Gyebnár emlékei szerint már 30 éves korukban egymás mellé sodorta őket az élet, Mérai azonban nem emlékszik erre. Bár kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen és a későbbiekben sem pendültek mindig egy húron, a barátságuk végül minden nehézségen átsegítette őket.

Polgár Árpád

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy a 68 éves műkereskedő súlyos baleset szenvedett floridai otthonukban február végén. Egy szerencsétlen esés következtében beverte a fejét, és bevérzett az agya, ami miatt huzamosabb időt töltött kórházban.

Az üzletember és felesége, Polgár Tünde a TV2 Mokka műsorában mesélt arról, hogy milyen komolyabb következményei lettek balesetének.

Nem érzem az ízeket, nem érzem az illatokat. Egy kicsikét szédülök, egy picit zsong a fejem folyamatosan. Azt mondták az orvosok, hogy ez van, akinél elmúlik fél év-egy év alatt, és van, akinél nem...

–árulta el Polgár Árpád.

(Borítókép: Polgár Árpád. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)