Még a sorozat forgatásakor szerettek egymásba, ám úgy tűnik, a románc öt év után véget ért: Kovács Tamás és Rujder Vivien 2018 óta alkotott egy párt, a 28 éves férfi azonban feltűnt az egyik társkereső alkalmazáson.

Több mint öt éve annak, hogy Kovács Patrícia főszereplésével debütált a Korhatáros szerelem című sorozat a TV2 műsorán. A történet szerint egy, a színésznő által alakított háromgyerekes édesanya beleszeret a nála 15 évvel fiatalabb pultos fiúba, a Kovács Tamás által megformált Dávidba.

A szériában szerepelt a Bettit játszó, jelenleg 29 esztendős Rujder Vivien is, akinek bár nem sok közös jelenete volt Kováccsal, szinte azonnal felfigyeltek egymásra.

A fiatalok még a forgatások ideje alatt randizni kezdtek, ám csak azután tették hivatalossá kapcsolatukat, hogy Rujder letudta a munka ráeső részét.

Szerelmük öt éven át tartott, és bár a színész Instagram-oldalán ma is találni róluk egy közös képet, egy olvasóriporterünk felhívta rá a figyelmünket, hogy Kovács az egyik népszerű társkereső alkalmazást böngészi. A profiljáról egy fotót is küldött nekünk, valamint jelezte:

bár az adatlapon a színész egy évvel fiatalabbnak vallja magát, biztos benne, hogy a férfi képmásával nem történt visszaélés, ugyanis személyesen is ismeri Tamást.

Hogy megtudjuk, valóban igaz-e az állítás, mi is felkerestük Kovács Tamást, akit éppen ebéd közben sikerült utolérnünk. A kérdéseinkre nem kívánt válaszolni, ám az adatlapon látható kék, csillaggal jelölt ikon az alkalmazásban a profilok ellenőrzött hitelességét hivatott jelezni, tehát több mint biztos, hogy a sármos színész újra a szinglik táborát erősíti.

Az értesülés kapcsán Rujder Vivient is kerestük, ám ő sem kívánta kommentálni a történteket.

(Borítókép: Kovács Patrícia és Kovács Tamás a Korhatáros szerelem című sorozat forgatásán. Fotó: Ajpek Orsi/Index)