Ma is izgalmas műsorokkal várja a nézőket a TV2.

Nagy Alekosz

Az egykori Való Világ nyertes a TV2 Mokka műsorában vallott arról, hogy jelenleg milyen a kapcsolata az Ázsia Expresszben a barátnőjeként megismert Rékával. A showman szerint ugyan nem mentek szét, de teljesen más minőségű a kapcsolatuk, mint egy hagyományos értelemben vett párkapcsolat.

Nem szakítottunk, ugyanis mi nem klasszikus szerelmespár vagyunk. Mi barátok vagyunk, de ez egy speciális barátság, amit nem tudok, hogy megfogalmazni...

Szóval vannak olyan szituációk, amikor egy férfi többet érez, de ahhoz viszont keveset, hogy ebből szerelmespár legyen” – magyarázta.

Sydney van den Bosch

A Szerencsekerék ma esti adásába egy ikerpár érkezik majd, amelynek tagjai egy rövid bemutatkozás alkalmával elárulják, hogy „hajszag perverznek” vallják magukat. Kasza Tibi egyből arra kéri a két férfit, hogy szagolják meg az egyetlen jelen lévő nőnek, Sydney van den Boschnak a haját.

Kollányi Zsuzsi

A műsor ma esti adásában játszik majd Kollányi Zsuzsi is, aki igencsak fáradtan érkezett a forgatásra. Elmondása szerint öt éve nem tudja kipihenni magát rendesen. Viccesen meg is jegyezte Kasza Tibinek, hogy emiatt nem is olyan jó fej, mint volt. Természetesen mindez csupán egy poénos hozzászólás akart lenni, de azt nem tagadta az édesanya, hogy nagyon lefárasztja az, hogy a két és féléves gyermeke még mindig szopik.

Igazi férfi... azért legyen cici a mindennapokban... Ezt sose növitek ki igazából

– tette hozzá nevetve az énekesnő.

(Borítókép: Kollányi Zsuzsi. Fotó: Velvet)