Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Shawn Mendes életében egy szerelmi háromszög alakult ki, nemrég ugyanis még korábbi csontkovácsával alkotott egy párt, majd a a Coachellán az előző barátnőjével, Camila Cabellóval csókolózva kapták lencsevége. A híresség azóta sem nyilatkozott a magánéletével kapcsolatban, de legutóbbi bejegyzésében elárulta, hogy egy kicsit elvonult a világ elől, ugyanis azt érezte, ismét rátört a szorongás a hétköznapokban.
  • Majka jelenleg Las Vegasban tölti az idejét a családja körében. A követőit egy közös fotóval lepte meg a rapper, aki az utóbbi időben nem titkolta szándékát, miszerint Amerikába szeretne költözni.
  • Chris Evans sokszor hangot adott annak, mennyire imádja kis kutyáját, amelyet gyakran meg is mutat a követőinek Instagramon.
  • Till Attila egyaránt szereti a kutyákat és macskákat. A műsorvezető legutóbb a családja kis kedvencéről, Dubiról töltött fel egy rövid videót a közösségi médiába.
  • Gigi Hadid édesanyját, Yolanda Hadidot az utóbbi időben sokat támadták az interneten, mert régen állítólag éheztette a lányát annak modellkarrierje érdekében. Mikor Gigi 2020-ban életet adott első gyermekének, Khai Hadid Maliknak, sokan arra tippeltek, hogy majd a modell is továbbviszi ezt a rossz példát. Gigi nemrég több fotóval is megmutatta, hogy milyen finomságokat szokott készíteni kisfiának. Talán azért, hogy rácáfoljon a rosszindulatú pletykákra.
  • A Gáspár-család jelenleg Dubajban élvezi a jó időt. Az utóbbi időben műsorvezetőként is tevékenykedő Gáspár Evelin több fotót is megosztott a városból. Az egyik képen narancssárga fürdőruhájában villantja meg az alakját.

(Borítókép: Gáspár Evelin. Fotó: TV2)