Ma is izgalmas műsorokkal várja a nézőket a TV2.

Szerencsekerék

Megható pillanatokat tartogatott a Szerencsekerék kedd esti adása. A TV2 népszerű vetélkedőjében ezúttal Kollányi Zsuzsi és egy ikerpár, Csaba és Zsolt pörgette meg a kereket a milliókért. A döntőbe végül utóbbi férfi jutott, méghozzá testvére önfeláldozásának köszönhetően. 

Zsolt nagy fölénnyel játszott végig, a játék végére azonban Kollányi Zsuzsi kis híján a nyomába ért, így Zsolt testvérének, Csabának nehéz döntést kellett meghoznia. Azáltal, hogy bemondta az utolsó feladvány megoldását testvére és az énekesnő előtt, egyenes úton a döntőbe juttatta fivérét. Ettől ugyanakkor még semmi sem dőlt el, Csabának ugyanis még egy helyes megfejtést be kellett mondania az utolsó játékban. 

A fiatalember végül plusz 3 millió forintot nyert az eredeti játékban megszerzett összeg mellé, így csaknem 6 millió forintot vihetett haza, sikerét pedig könnyek között követte végig az ikertestvére.

Nemazalány

Nemazalány, azaz Halastyák Fanni korábban az Ázsia Expressz című kalandrealityben és a Sztárban sztár című showműsorban is bizonyított, ám mint kiderült, nem csupán kitartása kiemelkedő és nem csak az énekléshez ért. A fiatal énekesnőnek van egy másik rejtett tehetsége is, amelyet a Hal a tortán ma esti adásában meg is mutat. A Super TV2-n este 9 órakor kezdődő adásból kiderül, hogy szabadidejében festeni szokott, mégpedig stresszlevezetés és kikapcsolódás céljából. A magyar sztárvilág estéibe bepillantást engedő műsor e heti vendégei, Baby Gabi, Gyebnár Csekka, Bebe és Pély Barna hamar kiszúrták Nemazalány alkotásait, amelyeket akár egy galériában is ki lehetne állítani.

Mischinger Péter

Csótányokat kellett kóstolnia Mischinger Péternek – derült ki a Párharc című műsor ma esti adásának előzeteséből. Az Exatlon Hungary egykori versenyzőjének akkor kellett a szájába vennie az extrém falatot, amikor dr. Kósa L. Ritával küzdött meg a TV2 valóságshowjában. A jelek szerint a volt exatlonistát nem érintette kellemetlenül a dolog, főleg, hogy korábban a Hal a tortán műsorában sáskával várta a vendégeit.

A Párharc mai epizódja 21 óra 40 perckor kerül adásba.

(Borítókép: Halastyák Fanni, azaz Nemazalány, Mischinger Péter Fotó: TV2, Index/Kaszás Tamás)