Ma is izgalmas műsorokkal várja a nézőket a TV2.

Novozánszki Fanni

A Mokka adásában Novozánszki Fanni családjának ügyvédje ismertette a tényállást, amely szerint a Fővárosi Ítélőtábla a fiatal lány meggyilkolásának ügyében jogerős ítéletet hozott. A gyanúsítottnak, bizonyos B. Lászlónak húsz évre csökkentették börtönbüntetését az életfogytiglan helyett és feltételesen is csak legalább 10 év múlva szabadulhat.

Az ügyvéd kifejtette, hogy a bíróság döntésének meghozatalához csupán közvetett bizonyítékok álltak csak rendelkezésre. Novozánszki Fanni holtteste a mai napig nem került elő, a gyilkosság módja is ismeretlen a nyereségvágyból elkövetett emberölésben az azonban bizonyos, hogy a fiatal nővel senki sem tudta felvenni a kapcsolatot attól a bizonyos hétfő esti naptól kezdve, miután a vádlott belépett az ő lakásába. Gyakorlatilag köddé vált. Utoljára a lógó végtagokkal látták egy felvételen, ahogyan a vádlott cipeli őt a mélygarázsban, a kocsiban pedig vérnyomokat találtak tőle.

Sydney van den Bosch

Ezúttal Sydney van den Boschra is várt egy feladat a ma esti Szerencsekerék műsorában. A fiatal arának bekötött szemmel, előtte tízszer körbe fordulva kell bepelenkáznia egy babát a stúdióban és ha sikerül neki a küldetés, akkor kétségkívül készen áll az anyaságra is. Van den Boschnak saját bevallása szerint nincs akkor tapasztalata, mint a kétgyermekes műsorvezetőnek, Kasza Tibinek.

Zalatnay Sarolta

A művésznő korábbi lovasbalesete miatt kénytelen jelenleg otthonában lábadozni. A Mokka riportere látogatta őt meg, akivel beszélgettek Zalatnay életrajzi filmjéről is. Az énekesnő állítása szerint a film még nem forog, de a készületek már javában zajlanak. Elképzelései szerint legszívesebben Tóth Andit látná fiatalabb énje megformálójaként.

„Én őt néztem ki, még nem kaptam rá az áment a filmvilágból, mert... hogy mondjam, picit úgy elbizonytalanítja őket is, hogy van, nincs... mindenki elismeri, hogy a választásom jó.

Ugyanolyan vadóc, mint én voltam, csak én szerényebb vadóc voltam, nem voltam ilyen nagyon odamondogatós, csak kicsikét, finoman. Meg ő szebb, mint én voltam, csak bennem nagyon sok olyan volt, amit majd kinevelnénk, ha tényleg ő lesz...

hogy legyen benne több finomság, tehát nem kell olyan vadul odaszólni mindig mindenkinek. Nem igazán látok mást, akiben el tudnám képzelni a fiatalkori énemet˝ – mondta Zalatnay.

(Borítókép: Zalatnay Sarolta. Fotó: MTI)