Hírösszefoglalónkban még: szakíthatott Gáspár Evelin, DR BRS és párja az esküvőjük napján veszítették el gyermeküket.

DR BRS

Béres Attila egy szörnyű esetre emlékezett vissza a Story Magazinnak. A népszerű rapper felelevenítette, amikor felesége elvetélt, ráadásul éppen az esküvőjük napján. 

„Összeteszem a két kezemet, hogy Olivér van nekünk. Neki köszönhetően azon sem kesergek, hogy négy évvel ezelőtt Adri elvetélt. Szó se róla, akkor ez egy szörnyű élmény volt, de ma már nem fáj visszaemlékezni. Pláne, mert maga az esküvő zseniális volt. Floridában, a tengerparton keltünk egybe” – árulta el a a zenész.

A pár az indulás előtti napon tudta meg, hogy gyermekük lesz, ezzel együtt pedig azt is, hogy a menyasszony, Adri veszélyeztetett terhes. És miután kimondták a boldogító igent, Adri vérezni kezdett és elvetélt.

Három hónap után, azonban ismét teherbe esett és megszületett Olivér, aki azóta már három éves. 

Gáspár Evelin

Gáspár Győző lánya korábban nem volt szerencsés a férfiak terén, így a család nagyon örült, amikor végre megtalálta az igaz boldogságot szerelme, Attila mellett. Az elmúlt hónapokban azonban semmit nem hallani róluk, nincsenek közös fotók a közösségi média oldalakon sem, ezért sokan úgy vélik, hogy a fiatalok szakítottak. 

Evelin egyelőre nem reagált a híresztelésekre, jelenleg a családjával Dubaiban pihen.

 (life.hu)

Horváth Éva

A modell úgy döntött, hogy a családjával karöltve hazaköltözik Baliról.

„Nekem Magyarország az otthonom, ahol a szüleim és a barátaim élnek, ahol a gyökereim vannak. Eldöntöttem, hogy haza akarok menni! Kegyetlen honvágy kínoz... A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli,

én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel” 

– nyilatkozta a Story magazinnak Éva, aki szerint külföldön sosem válhattak teljesen a társadalom részévé.

„Kedvesek, de ez egy zárt közösség. Elmehetünk ceremóniákra, betekinthetünk felületesen a mindennapjaikba, ahol szívesen látnak bennünket. De nincsenek balinéz barátaink, csak sok-sok ismerősünk” – mondta.

Pintér Tibor

Egy szerep kedvéért fogyott le több mint 22 kilót Pintér Tenya, aki mostmár szeretné is megtartani új külsejét. A lovasszínész ugyan sosem volt túlsúlyos, de a teste láthatóan nagyon átalakult a fogyása után, amit a TV2 felvételein bárki könnyedén észrevehet.

(Borítókép: Béres Attila és párja, Adri. Fotó: TV2)