Fél év után szakított tíz évvel idősebb párjával, a The Neighbourhood népszerű énekesével Billie Eilish. Az énekesnő a kapcsolat elején még a valaha volt legszexibb embernek titulálta Jesse Rutherfordot.

Hosszas huzavona előzte meg Billie Eilish és Jesse Rutherfood szakítását. Bár a vészharangot már a kapcsolatuk kezdetén sokan megkongatták a közöttük lévő 10 év korkülönbség miatt, egy jó ideig úgy tűnt, a pár rácáfol a rosszízű megjegyzésekre. Az áprilisi Coachella zenei fesztiválon is együtt jelentek meg, ám mint utólag kiderült, oda érkeztek utoljára kéz a kézben. A május 1-én rendezett Met-gálán Eilisht már egyedül fotózták a paparazzik, sőt mi több, az eseményt követően a zenész állítólag összemelegedett Ava Capri színésznővel.

Ezután egyre több, megcsalásokról szóló pletyka is felröppent a pár kapcsolatát illetően.

Fél éve találtak egymásra

A 21 éves Billie Eilish és a 31 esztendős Jesse Rutherford tavaly októberben talált egymásra, először a LACMA Art + Film-gálán jelentek meg együtt a vörös szőnyegen. Az énekesnő akkoriban még nem győzött áradozni szerelméről: kijelentette, hogy szerinte Rutherford „a valaha volt legszexibb ember” – írja a Page Six.

A SZIGET Fesztivál legnagyobb neve

Eilish-al a magyar közönség személyesen is találkozhat idén, ugyanis ő az idei Sziget fesztivál egyik legnagyobb neve. Olyan fellépők mellett kap helyet a színpadon, mint David Guetta, az Imagine Dragons és a Florence and the Machine.

(Borítókép: Billie Eilish és Jesse Rutherford az idei Vanity Fair Oscar-partin. Fotó: Getty Images)