Hírösszefoglalónkban még: szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka, Caramelt a felesége miatt támadták.

Azahriah

A fiatal énekes, aki hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert ezúttal Osváth Zsoltnak adott interjút, amelyben részletesen beszélt a magánéletéről, illetve a karrierjéről is. Baukó Attila egy ponton a G.w.M-el való korábbi konfliktusukról is beszélt, ám ahelyett, hogy elsimította volna, elárulta, hogy mi a baja Kulcsár Edina férjével. 

„Én azt érzem, hogy G.w.M inkább az anyagiakra helyezi a hangsúlyt. Jó, hogy van pénze, de nekem a tömeg meg a nézőkkel való kapcsolat az elsődleges. Ha nekem ez nem szimpi, nem fogok tudni vele jófejkedni... Nem találkoztunk élőben még, de ez nem is fog megtörténni. Csak balhé lenne belőle, belém állna. Nem küldtem el őt, nem mondtam, milyen ember, kicsit a zenéjére utaltam, hogy nem kellemes” – véleményezte kollégáját Azahriah, majd hozzátette: 

az sem szimpatikus neki, ahogy G.w.M a médiában megnyilvánul, például, hogy mutogatja a gyerekeit.

Kis Grofó

Köztudott, hogy a miniszterelnök és a mulatós énekes jó kapcsolatot ápol egymással. Kis Grofót ezúttal az a megtiszteltetés érte, hogy Orbán Viktor is üzent neki a születésnapja alkalmából a hivatalos Facebook-oldalán. 

Kis Grófo is előre megy, nem hátra! Isten éltesse!

– írta Magyarország miniszterelnöke. 

L.L. Junior

Véget ért L.L. Junior és Dárdai Blanka – számolt be a Blikk. A rapper és a fiatal énekesnő tavaly november óta alkottak a nyilvánosság előtt is egy párt, ám az utóbbi időben egyre többet veszekedtek. Februárban még együtt mentek Dominikára, ám a hírek szerint a nyaralás sem telt problémamentesen. Mostanra viszont eltűntek a közös képek a netről, kikövették egymást és a lapnak egy informátor is mesélt – manapság ennyi bőven elég, hogy lezártnak tekintsünk egy celebkapcsolatot. A szerelmesekről egyébként már korábban is keringett a pletyka, hogy szakítottak, ám a jelek szerint ezúttal valóban nincs tovább. 

Caramel

Az énekes az ATV Húzós című műsorában vendégeskedett, ahol többek között a feleségével való megismerkedése is terítékre került. A tehetségkutató-győztes énekes elárulta, hogy amikor tizennégy éve egymásra talált a 28 éves önmaga és a 17 éves Szilágyi Szilvi, sokan nem kímélték őket, mert nem nézték jó szemmel a korkülönbséget. Caramel azonban már az első találkozásukkor érezte, hogy az egymásra találásuk egy életre szól majd.

„Ez egy érdekes történet volt, nehéz is volt elmagyarázni a közönségnek... Mondjuk nem is nagyon akartam, de azért jöttek a kommentek, ami elkerülhetetlen volt.

A korkülönbséget emlegették – ami 11 év, tehát szerintem nem extrém –, hogy mit akarok ettől a kislánytól.

Olyan nagyon nem tettem erőlködős lépéseket, de nehéz volt az embereknek elmagyarázni, hogy amikor először találkoztam Szilvivel, megéreztem azt, amiben most vagyunk, éreztem az otthon érzését vele kapcsolatban. Ez nagyon nyálasan hangozhat és filmszerű, de tényleg furcsa érzés kerített a hatalmába már az első találkozáskor, az idő pedig igazolta, hogy nem tévedtem” – mesélte az immár kétszeres apuka Rónai Egonnak a műsor felvételén, amely adás péntek estétől látható az ATV YouTube-csatornáján.

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Papajcsik Péter/Index)