Több sztárnak is mozgalmasan telt a hétvégéje, olyannyira, hogy rendkívüli Instahíradó született belőle. Összeállításunkból többek között megtudhatja, mivel foglalatoskodott Miller Dávid, Kim Kardashian, Gordon Ramsay és Jennifer Garner.
  • Vajna Tímea már nagyon vágyik arra, hogy családot alapítson, ám endometriózisa megnehezíti számára, hogy teherbe essen. A cél érdekében rengeteg módszert kipróbált az elmúlt évek során, becslések szerint eddig nagyjából 11 millió forintot költött a különböző beavatkozásokra. Bár tavaly összejött a baba, karácsony után, 7 és félhetes terhesen elvetélt. Legutóbbi, 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy spermabankból jelentkezett be, ám abból, amit kiírt úgy sejthető, hogy vőlegényével felbontották a jegyességüket.

“Órákig tartó várakozások. A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak! Így a nők kifutnak az időből.”

  • Kim Kardashian egy brit podcaster, Jay Shetty beszélgetős műsorának vendége volt, ahol kendőzetlen őszinteséggel vallott többek között a szülőség nehézségeiről, a nehezebb időszakairól és hullámvölgyeiről. A beszélgetés teaserjét Instagramon tette közzé.
  • Gordon Ramsay ínycsiklandó reggelijét osztotta meg a követőivel. Az avokádós, buggyantott tojásos, metélőhagymás pirítós látványától összefut a nyál a szánkban...
  • Miller Dávid gyengéd románcba keveredhetett az Instagramon influenszerként ismertté vált modellel, Bogdán Eszterrel. Bár a műsorvezető jelenleg Mexikóban forgatja az Éden Hotel című reality-t, a rajongók kiszúrták, hogy Bogdán azt írta egy, a műsorvezetőről készült Insta-sztoriban, hogy büszke rá. A felvételen Miller éppen egy televíziós jelenetben látszik. A követők szerint a két celeb gyakran fűz kommenteket egymás fotóihoz különböző romantikus hangulatjelek kíséretében.
  • Jennifer Garner egy Reese Witherspoonnal közös beszélgetésről tett fel videót a közösségi oldalára. A felvételen a két színésznő Garner legújabb thriller-sorozatáról, az Apple TV-n futó Az utolsó szavai című szériáról társalog. A főszereplő többek között elárulja, hogy az 5., illetve a 6. epizód az ő személyes kedvence a mindössze 7 részes minisorozatból.

  • Hien egy időre hazaköltözött az Egyesült Államokból. Az énekesnő nyolc évvel ezelőtt utazott a tengerentúlra, hogy a világ egyik legelismertebb zenei egyetemén, a Berklee College-ban tanuljon, majd zenei producerként helyezkedett el Bostonban. Az őszre azonban itthonról kapott felkérést, hogy játssza el a Six című előadás egyik főszerepét a Madách Színházban. Hogy a családjával is legyen ideje minőségi időt együtt tölteni, Hien korábban tért vissza Magyarországra.



    „Hazajöttem családozni, természetbe elvonulni, új lemezanyagot alkotni, de pár helyen koncertezni is. Benne vagyok a Six című musicalben, októberben kezdek Budapesten. Aki új itt, talán meglepődött, hogy nem csak egy elektronikus zenét kedvelő lány vagyok. Bizony ott van bennem a színházi gyerek” – írta Hien, aki korábban a Miss Saigon és A Játékkészítő című előadásokban is szerepelt, valamint a Sztárban sztár hatodik évadában is megcsillogtatta színészi képességeit.

(Borítókép: Hien és Vajna Timi. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet/Getty Images)