Meadow Walker édesapja 10 évvel ezelőtt egy autóbalesetben vesztette életét. A fiatal modell állítja: Paul Walker a mai napig számokkal üzen neki.

Földöntúli kapcsolatban áll édesapjával állítása szerint Meadow Walker. A 24 éves modell – aki a Halálos iramban 10 című filmben szerepel – úgy véli, édesapja szelleme egykori kedvenc számaival üzen neki.

„A négyes és a hetes voltak apám kedvenc számai. Esküszöm, amikor kételkedem valamiben, vagy amikor vitába keveredek valakivel, mindenhol négyest és hetest látok. Szóval mindig tudom, hogy ő jelez, ő üzen nekem. Tegnap is volt egy pillanat, amikor az óra harangjai elkezdtek kongani, és azt gondoltam: oké, ő üzen, minden rendben" – nyilatkozott az E! News-nak Walker, aki óriási megtiszteltetésnek élte meg, hogy felkérték egy szerepre a Halálos iramban című filmsorozat idén bemutatott részében. Édesapja, Paul Walker az első hét epizódban szerepelt.

"Egyéves voltam, amikor az első film megjelent. A forgatásokon nőttem fel, apámat, Vint, Jordanát, Michelle-t és Christ nézve. Apámnak köszönhetően beleszülettem ebbe a családba. Alig hiszem el, hogy most én is ott lehetek velük, azokkal, akik láttak felnőni" – írta korábban az Instagramon.

Paul Walker

Paul Walker még gyerekszínészként kezdete karrierjét. Az 1990-es évek elején a Nyughatatlan fiatalok című szappanoperában tűnt fel, majd az 1999-ben bemutatott A csaj nem jár egyedül és Prérifarkas Blues című ifjúsági filmekben is szerepelt. A világhírnevet a 2001-ben bemutatott első Halálos iramban című akciófilm hozta el számára, Brian O'Conner szerepében több folytatásban is játszott.

Walkernek a karrierje mellett a jótékonyság is sokat számított: létrehozott egy saját karitatív szervezetet, a Reach out Worldwide-ot, amellyel számos aukciót rendezett bajba került vagy nincstelenné vált embertársai megsegítésére. Egy ilyen eseményt követően érte a halál a kaliforniai Valenciában, 2013 novemberében. Egy barátja, Roger Rodas próbakörre vitte a színészt új autójával, egy 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel. A sofőr egy ponton elvesztette az uralmát a kocsi felett, amely először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. A balesetben mindketten életüket vesztették, Walker teste a felismerhetetlenségig összeégett. A színész tragikusan fiatalon, mindössze 40 évesen hagyta hátra akkor 15 éves lányát, Meadow-t, és 23 éves szerelmét, Jasmine Pilchard-Gosnellt, akivel 2006-ban ismerkedtek meg. A lány akkor 16, Walker 33 éves volt.

(Borítókép: Meadow Walker. Fotó: Getty Images)