Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Vasvári Vivien, vagyis legutóbbi házasságkötése óta Bodnár Vivien több fotót is megosztott, amelyeken éppen az esküvőjére készül. A modellnek első gyermeke, Ariana is segített az előkészületekben.

Hihetetlen számomra, hogy így megnőttél... De nekem mindig a kicsi lányom maradsz

– írta bejegyzésében Bodnár.

  • Bár Orosz Barbara szintén azoknak a nőknek a körét erősíti, akik nemrég mondták ki a boldogító igent, a műsorvezető ismét menyasszonyi ruhába bújt, ám ezúttal csak egy forgatás kedvéért.
  • Megan Fox legutóbbi botrányos szakítása óta az összes bejegyzését letörölte az Instagram-oldaláról, ám nemrég feltöltött pár fotót, amelyeken megmutatta, hogy fekete hajszínét vörösre váltotta.
  • Rúzsa Magdolna továbbra is csak hátulról engedi megmutatni hármas ikreit, bár a követői közül már többen is jelezték neki, hogy nagyon kíváncsiak a kicsik arcára is. Az énekesnő nemrég kirándulni vitte a gyerekeit, amiről egy fotót is megosztott.

Vajdasági piknik juhuuuuu

– írta Rúzsa.

  • Erős Antónia elárulta, hogy kislány korában sokkal fontosabbnak tartotta a zongorázást, mint a sportot. Manapság ugyanakkor teljesen tudatosan építi be a hétköznapjaiba az edzéseket.

Vagy zongoraóra vagy edzés - ezt mondta anyu, amikor iskolás voltam. A zongorát választottam.

Csak jóval később, középiskolásként kezdtem többet mozogni. Igazán tudatosan pedig azóta, mióta cukorbeteg vagyok. Most is hetente kétszer -háromszor tornázom, általában a garázsban, mert a covid után nem mentem vissza edzőterembe. Mozogni kell, és ha nagyon akarsz, bárhol lehet” – írta a híradós.

  • Till Attila láthatóan kellemes semmittevéssel töltötte a vasárnapját. Egyik legújabb fotóján éppen kis kutyájával, Dubival élvezte a napsütést a teraszukon.

Az a baj, hogy Dubi előbb lebarnul, mint én

– jegyezte meg humorosan a műsorvezető.

  • Puskás-Dallos Bogi és Puskás Peti közel két hónappal ezelőtt jelentette be az Instagramon, hogy hamarosan szülők lesznek. Az énekesnő nemrég a terhes pocakját is megmutatta a követőinek.

(Borítókép: Puskás-Dallos Bogi. Fotó: Németh Kata/Index)