Ne hagyja ki a TV2 legfrissebb híreit!

Radics Gigi

Az énekesnő élete egyik legnagyobb kihívásaként élte meg, hogy ő szinkronizálta a kishableányt, Arielt, a Disney élőszereplős változatában. Az alkotás május 25-én debütál majd a hazai mozikban, amelyre Radics elárulta, hogy ő is beül majd a kislányával.

Én nagyon izgultam emiatt, előtte nem aludtam napokig, de sikerült és még hamarabb is készen lettünk vele, mint gondoltunk

–árulta el tapasztalatait az énekesnő a TV2 Mokka című műsorában.

Molnár Anikó

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Molnár Anikó több mint három hónappal ezelőtt indította el az Onlyfans-oldalát, ennek ellenére a Nagy Ő egykori sztárja még mindig szingliként éli a mindennapjait. Molnár ezúttal Gazsi Gizi jósnőnél járt, akitől válaszokat várt párkapcsolati problémáira.

Gazsi Gizi csupa pozitív hírt közölt Anikóval, jövője azonban csak abban az esetben lesz ilyen szerencsés, ha elengedi a múltat. A jósnő szerint ugyanis egy férfi még mindig vágyakozik utána, de ezt a korábbi kapcsolatát végérvényesen le kell zárnia, hogy megérkezzen életébe az új lehetőség.

Köllő Babett

A Sztárban Sztár leszek! mestere kap hideget és meleget a közösségi oldalain. Nemrég a Mokka műsorában mesélt arról, milyen sztereotípiákkal illetik őt sokszor a követői. Az interjú során szó esett a leánykérésről is és a színésznő elárulta, hogy csak a harmadik alkalommal fogadta el a gyűrűt.

A romantikus szituációkat nagyon rosszul kezelem, életemben az összes első csókot elrontottam. Az ilyenkor keletkező megható csönd engem mindig kellemetlenül érint és zavaromban ilyenkor elkezdek beszélni. Mindig mindent elrontok, ami a romantikával kapcsolatos”

–mondta Köllő.

A színésznő és partnere akkoriban Párizsban jártak egy csodálatos templomban, ahol egy száz tagú kórus énekelt. Férje itt próbálta meg újra feltenni a nagy kérdést, az énekesnő azonban belé folytotta a szót, és csak annyit mondott:

Jó, oké, rendben, add oda!

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)