Keddi hírösszefoglalónkban még: Dolly visszavonul, Opitz Barbi reagált édesapja vádjaira.

Pap Dorci

A fiatal sportolónő hárommillió forinttal lett volna gazdagabb, ha sikerül kitalálnia a Szerencsekerék utolsó feladványának megfejtését. Pap a hétfői adás sztárvendége volt és az utolsó szó, amelyet ki kellett találnia, az „izompacsirta” volt. A megfejtéshez segítséget is kapott, a „muszklis madár” szinonimájaként kellett volna rájönnie a szóra. A fiatal lány végül hiába gondolkodott, kifutott az időből. Később elárulta, hogy azért nem sikerült neki megfejteni a feladványt, mert nem ismerte a „muszkli” kifejezést.

Opitz Barbi

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy az éneskenő tisztázta az állítólagos elrablásával kapcsolatos pletykákat és elárulta, hogy csupán azért nem volt elérhető, mert elaludt. Azóta újra egy párt alkot kedvesével, de édesapja ezt nem nézi jó szemmel. A férfi a Blikken keresztül üzent lányának és Opitz párjának. Erre válaszul az énekesnő egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben fejtette ki saját nézőpontját.

„Számtalanszor megbocsátottam neked, azt is mindig megígéred, hogy nem fogsz így viselkedni, de két nap nem telt el, máris mindenkinek lehordtál a semmiből. Úgy beszélsz velem, mint egy utolsó senkivel, amikor soha egy rossz szót nem szóltam, tekintettel arra, hogy az apukám vagy. Ezekkel kéne dicsekedned, de pluszba még ez, hogy konkrétan hazudgálsz a médiában, ezt szavakba nem lehet önteni, hogy ehhez milyen rosszindulat kell. [...]

Soha életemben nem akartam a magánügyeimet kiteregetni, de a nyilvános lejáratást nem hagyhatom szó nélkül, elég súlyos dolog, és vannak érzéseim

– írta Opitz a bejegyzésben.

Dolly

Dolly-t, polgári nevén Penczi Mária Ilonát 1980-ban ismerte meg az ország, amikor csatlakozott a Hungária zenekarhoz. Később megalapította saját együttesér, a Dolly Rollt. Az énekesnő közel 43 éve van a pályán, nemrég azonban a visszavonulás mellett döntött.

Az életműkoncertem a jövő év decemberében lesz az Arénában. Azután pedig veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát...

– jelentette be Dolly a születésnapi bulija után.

Shane Tusup

Shane Tusupot egy ismert bevásárlóközpontban kapták lencsevégre, miközben kézen fogva sétált új párjával. A Blikk szemfüles olvasója, egy bizonyos Annamari mesélte el, hogy a szerelmesek szinte le sem tudták venni egymásról a kezüket.

Egyértelmű volt, hogy milyen bensőséges a kapcsolatuk.

Az egyik kávézó előtt álltak meg és folyamatosan beszélgettek, láthatóan tökéletes volt az összhang kettejük között, mert újra és újra megérintették egymást, miközben nagyokat nevettek” – mesélte Annamari, akinek lesifotóit ide kattintva tudja megtekinteni.

A Tusup mellett látható hölgy Nagy Viktória Zoé fitneszmodell, akivel a sztáredző korábban már több közös fotót is posztolt, mivel ő készítette fel Nagyot az IFBB világbajnokságra. További hírek szerint a fitneszmodell a magyar állampolgársági eskütételére is elkísérte új párját, ám akkoriban még mindketten tagadták, hogy több lenne köztük munkakapcsolatnál.

(Borítókép: Shane Tusup. Fotó: Czerkl Gábor/Index)