Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Young G

Repülőszimulátorban próbálja ki magát Young G a Hal a tortán ma esti adásában. Ezen a héten a rapper, Mérai Kata, Kunovics Katinka, Zámbó Krisztián, valamint Cooky méri össze egymással a főzőtudományát. A Super TV2-n ma este 9 órakor kezdődő adásban a rádiós műsorvezetőn a sor, hogy fakanalat ragadjon, ám gourmet fogások helyett inkább a hangulatra helyezi a fókuszt. Nem is akármilyen hangulatot teremt,

vacsoravendégeit ugyanis repülőszimulátorozni invitálja.

Nem véletlen a programválasztás, hiszen Cooky hivatásos pilóta. Az alábbi felvételen elképesztő higgadtsággal ül be Young G Béci mellé a pilótafülkébe, hogy együttes erővel leszálljanak egy Boeing géppel a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Úgy tűnik, Bécinek nagyon jól ment a repülőgép vezetés, a kintről figyelő társai szerint csodálatosan tette le vasmadarat. 

Hát besz*rtam amúgy. Ez azért kemény! Ezt így kell figyelni?!

DR BRS

A TV2 ma este 9 óra 40 perckor kezdődő Párharc című műsorában újra kemény pillanatok következnek, ugyanis Mischinger Péter nemes egyszerűséggel azt közli DR BRS-kkel és dr. Kósa L. Adolfékkal, hogy ha lehet, akkor párjával, Nyitrai Judittal megúsznák a Párbajt, hiszen tudják, hogy egy ilyen csata igencsak kétesélyes.

DR BRS és dr. Kósa L. Adolf sem nézi ezt jó szemmel, véleményük szerint ugyanis összeegyeztethetetlen a „gladiátorsággal”, ha Mischingerék nem párbajoznak, akár egészen a döntőig. Az egykori exatlonos ezzel szemben közölte, ő nem csak egy „gladiátor”, hanem informatikus is egyben.

Meg állítólag egy szövetség tagja is vagy. Nem tudom, majd döntsd el 

– felelte felháborodottan dr. Kósa.

Marics Peti

Marics Petit szakítása óta két különböző lánnyal is hírbe hozták már: először egy táncossal, legutóbb pedig a feltörekvő színésznővel, Kovács Gyopárral boronálták össze. A szemfüles rajongók kiszúrták, hogy a Rising Star műsorában is szereplő tehetség szerepet kapott Marics legújabb klipjében, amivel még nagyobb teret adott a találgatásoknak. Bár a pletykákat nem erősítette meg a ValMar duó tagja, nem is cáfolta azokat. Egy hozzá közel álló személy ugyanakkor nemrég elárulta: a fiatalok valóban találkozgatnak egymással, ám az énekes egyelőre nem akar komoly kapcsolatot. Jelenleg leginkább a karrierjére fókuszál: nemrég elképesztő nagykoncertet adtak Valkusz Milánnal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, illetve megjelent legújabb videóklipjük is a Túl nagy falat című slágerükhöz.

(Borítókép: Marics Peti és Young G. Fotó: Kaszás Tamás/Bodnár Patrícia/Index)