Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Peller Mariann saját bevallása szerint rengeteget foglakozott életében a spirituálissal, önmagának megismerésével. A műsorvezető legutóbbi Instagram-bejegyzésében elárulta, hogy két énje van: egy, amelyet megmutat a világnak és egy másik, amely a belső békéjéért felelős.

Egy, aki megél, tapasztal, kérdez, fecseg, kezdeményez, sír és nevet, szeret és haragszik, elszenved és hálát ad, kívülről ő látható.

És egy másik, aki hallgat, akinek csend az otthona, ahonnan némán figyel, elemez, megért és elfogad. Nem aktív, nem cselekvő, pusztán a létével változtatja meg környezetét. Ő maga a béke, a megfigyelő egyensúly, aki tudja, a másik aktivitásán keresztül majd ő vonja le a tanulságokat″ – írta Peller.

  • Sok más előadóművészhez hasonlóan Selena Gomez is Franciaországban tartózkodik. A színésznő nemrég egy párizsi étteremből posztolt és elárulta, hogy barátaival tölti az idejét.
  • Tóth Gabi az egyik legújabb fellépése előtt lepte meg követőit egy szelfivel.
  • Horváth Gréta gyakran látja el különböző tippekkel a követőit. Van, hogy lakberendezéssel, máskor életmóddal kapcsolatos témában. Legutóbb egy sütemény receptet mutatott meg a rajongóinak.
  • Dobó Ági és férje, Kis Csaba nemrég Prágába utazott. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy üzleti útra indultak a városba és egy rövid videót is megosztott a kiruccanásukról.
  • Donatella Versace és Dua Lipa régóta szoros baráti viszonyt ápol egymással. Az énekesnő már korábban is a divatmárka arca volt, de ezúttal divattervezőként is közreműködött egy közösen megálmodott Versace-kollekció elkészültében.
  • Jason Statham mindig igyekezett egy visszafogott brit úriember benyomását kelteni. Fotóin szinte sosem mosolyog és a magánéletébe is csak ritkán enged betekintést. Úgy tűnik azonban, hogy párja, Rosie Huntington-Whiteley mégis tud némi mosolyt csalni a színész arcára: Statham több közös fotót is megosztott a párjával, a második felvételen mindketten grimaszolnak.

(Borítókép: Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham. Fotó: Getty Images)