Kiss V. Balázs illuzionista másodpercek alatt kitalálta, kire gondol Azahriah, miután arra kérte az énekest, hogy elevenítse fel egy olyan személy képét, akiről még sosem beszélt a nyilvánosság előtt, ám a múltja egy fontos részét képezi.

Kiss V . Balázs bűvész-illuzionista nemrég indította útjára a Backstage Magic című sorozatát, amelyben a hazai zenei élet legismertebb arcait varázsolja el. Az első adás vendége az ország egyik legfelkapottabb előadója, Azahriah és Desh volt. 

A népszerű bűvész három trükköt mutatott be a társaságnak. A másodikban egészen elképesztő titokról rántotta le a leplet:

a bűvész arra kérte Azahriah-t, hogy gondoljon a múltjából egy személy nevére, méghozzá egy olyan illetőre, akiről soha nem beszélt nyilvánosan, és nem is említette a többieknek. 

„Megpróbálom kiolvasni a gondolataidból, melyik névre gondolsz. Arra kérlek, hogy betűről betűre képzeld el magad előtt a nevet. Nézz rám egy picit. Ez rizikós lesz, de megpróbálom” – mondta a bűvész, aki leírta egy papírra az általa gondolt nevet. Ezután az énekest kérte meg, hogy mondja ki annak a személynek a keresztnevét, akire gondolt.

A Gergely név hallattán pedig megmutatta a papírt, amelyen szintén ez a név szerepelt. 

Hogy ki lehet Gergely, és pontosan milyen szerepet töltött be Azahriah életében, arról az énekes már nem beszélt, ugyanakkor jó ideig nem jutott szóhoz, annyira megdöbbent a papíron lévő felirat láttán.

(Borítókép: Azahriah a színpadon. Fotó: Papajcsik Péter/Index)