Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Molnár Gusztáv

Újra kapcsolatba szeretne lépni gyermekével a jelenleg elvonón tartózkodó Molnár Gusztáv. A színész tavaly mondott le fia láthatásáról, arról pedig, hogy milyen jogai lehetnek egy gyermekelhelyezési perben, dr. Krasznai Dóra beszélt a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

„Joga van kezdeményeznie, hogy újra láthassa a fiát, ugyanis a szülői felügyeleti jog az nem csak jog, hanem kötelezettség is. Ha bírósághoz fordul, akkor egy széleskörű bizonyítás lefolytatása után megállapítják, hogy milyenfajta kapcsolattartást és milyen szülői felügyeleti jogokat gyakorolhatnak a szülők. A gyermek érdekét ugyanis az szolgálja, ha mindkét szülőjével kapcsolatot tud tartani” – fejtette ki a szakértő. Kiemelte, hogy a bíró minden esetben úgy hozza meg a döntését, hogy a gyermek testi, lelki és szellemi fejlődése a legoptimálisabb legyen. 

„Közös szülői felügyeletet akkor lehet kialakítani, ha ezt a szülők közösen kérik. Ha valaki lemond a szülői jogairól, a kötelezettségeitől akkor sem mentesül. Ha a szülők nem értenek egyet a gyermekelhelyezésben, akkor a bíróság jelöli ki azt, aki a felügyeletet első sorban gyakorolhatja.”

Gáspár Győző

Ezen a héten újabb öt sztárversenyző küzd azért, hogy fogásaival megszerezze a Hal a tortán heti győztese címet. Mérai Kata, Kunovics Katinka, Zámbó Krisztián, Young G és Cooky mindent megtesz, hogy a menza héten főzött fogásaikkal elkápráztassák a vendégeiket. 

Ma este Kunovics Katinkán a sor, hogy megmutassa, mit tud a konyhában. Segítőjének nem mást, mint Gáspár Győzőt választotta, a showman pedig kiszolgálni is ott maradt az énekesnőnél – tudhatjuk meg az adás előzeteséből. A felvételből az is kiderül, hogy Zámbó Krisztián nem akarta megkóstolni a buktákat, amelyeken Gáspár egész nap dolgozott. Bár az énekes próbálta megindokolni a döntését, több sem kellett, a showman teljesen kiakadt.

Miért nem eszel...?! Mondom, ezt a fejedre borítom, ha nem eszel!

– borult ki Győzike. Az intermezzót látva a vacsoravendégek csak annyit tudtak mondani, hogy igazán szürreális estét élhetnek át Győzike és Zámbó Krisztián társaságában.

(Borítókép: Gáspár Győző és Zámbó Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás/Papajcsik Péter/Index)