Hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior beszélt Dárdai Blankával való szakításáról, Nádai Anikóék elkezdték az álomházuk építését.

Kovács Patrícia

A színésznő egy nála 15 évvel fiatalabb férfiba szeretett bele – számolt be a Blikk. Színészkörökben már hónapok óta beszédtéma, hogy a 45 éves színésznő és ifjú kollégája, Medveczky Balázs egy párt alkot. Mint a bulvárlap írja, a két színész már nem is titkolja, hogy együtt van: mindkettőjük közösségi oldalán láthatók közös képek, videók. Medveczky Balázs oldalára egy olyan felvétel került fel, amely tandemugrás előtt készült róluk:

a felvételen egymást átölelve, összebújva beszélgetnek, az egymásra vetett pillantásokból pedig valóban úgy tűnik, hogy itt barátságnál többről lehet szó.

A szakmában már nyílt titok, hogy hónapok óta együtt vannak

– nyilatkozta egy informátor. 

Sydney van den Bosch

Kasza Tibi és Sydney van den Bosch a TV2 Szerencsekerék című műsorában a Dirty Dancing című film ikonikus romantikus jelenetét akarták utánozni, ám a dolog nem úgy sült el, ahogy azt elképzelték. Kasza nem tudta a feje fölé emelni a miniruhában felé szaladó pertnerét, ezért egy igen kínos pillanatnak lehettek tanúi a nézők:

a barna szépségnek felcsúszott az öltözéke, így kilátszott a bugyija és a feneke is.

 L.L. Junior

Az énekes lesz Hajdú Péter következő vendége a Frizbi TV című YouTube-adásban. A beszélgetésről már ki is került egy rövid részlet, amelyből kiderül, hogy a válásán kívül kisfia haláláról, valamint Dárdai Blankával való kapcsolatáról is beszél L.L. Junior.

Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk.

Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy nem Király Linda miatt mentünk szét, vele huszonöt éve csak barátok vagyunk” – magyarázta a rapper, aki elismerte, nem lehet vele egyszerű az együttélés.

„Biztos, hogy nem vagyok egyszerű eset, de a kulcs hozzám a humor és a kedvesség. Simulékony és formálható pasi vagyok, aki békére, nyugalomra vágyik otthon, és nagyon szereti, ha a párja főz rá.”

Nádai Anikó

Nádai Anikó és Hajmásy Péter egy éve vett telket, ahol álomházuk építését tervezték, mivel a kibővült családnak már szűk volt a lakás, ahol addig éltek. A pár most döntött úgy, hogy belevág az építkezésbe. A hírességek egy külön oldalt is indítottak, amelyen rajongóik nyomon követhetik, hogyan halad a projekt. A Mi házunk 2022 Instagram-oldalon jelent meg legutóbb egy poszt:

„Nagy nap volt ez a mai számunkra. Szinte napra pontosan egy éve vágtunk bele a kalandba, találtuk meg a helyet, ahol élni szeretnénk és felnevelni a gyerekeinket. Sok minden történt azóta, de innentől indul a látványos átalakulás, és már semmi nem állít meg minket”– írta a műsorvezetőnő a bejegyzésben. 

(Borítókép: Kovács Patrícia. Fotó: Kaszás Tamás/Index)