Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Galambos Lajos

A TV2 legfrissebb információi szerint egyre rosszabb állapotban van a víz, gáz és áramlopás miatt április 26-án 3 és fél évre börtönbe vonult Galambos Lajos. A trombitást már a végrehajtási intézetbe is mentő szállította, azóta pedig, mint arról mi is hírt adtunk, csak turmixolt ételeket képes enni. Eddig a baracskai börtön gyengélkedőjén feküdt, ám állapotának rohamos romlása miatt átszállították a berettyóújfalui kórházba.

Dr. Farkas Kitti szakértő a csütörtök reggeli Mokkában arra hívta fel a figyelmet, hogy Lajcsinál azt az okot kellene megoldani, ami miatt elégtelenül táplálkozik. Ennek hátterében ugyanis valamilyen betegség állhat, amelyet kezelni kell.

„Egy betegség során természetes válasza a szervezetünknek, hogy nem kívánunk annyit enni, vagy nem olyan formában” – mutatott rá a szakértő. Hozzátette: ha nem kezelik az alapproblémát, és hosszútávon fennáll a táplálékhiány, az komolyan felboríthatja a szervezet alapvető működését. A trombitásnál valószínűleg ez már fel is borult.

Szabó András Csuti

A csütörtök reggeli Mokka adásában Szabó András és Pólus Enikő mentálhigiénés szakember őszintén megszólalt a mozaikcsalád nehézségeiről. A beszélgetés során szóba került Csuti jelenlegi kapcsolatának alakulása is és kiderült, hogy Kulcsár Edina exférje már a gyerekeinek is bemutatta új párját. Csuti és szerelme fél éve alkot egy párt, az első családi találkozásra négy hónap eltelte után került sor. 

A szakember szerint nincs „tökéletes” időzítés arra, hogy egy szülő mikor mutassa be a gyerekeit az új párjának, ugyanis mindenki helyzete más. Hogy Csutiék mi alapján hozták meg ezt a komoly döntést, az is kiderült a beszélgetésből.

„Én azt gondolom, hogy erre nincsenek így szabályok, meg nincsen leírva, hogy mikor kell. Mindannyian azt éreztük, hogy ennek már itt az ideje” – indokolta a találkozás időzítésének döntését az üzletember, aki nem félt attól, hogy hatással lesz szerelmével való kapcsolatára a nagy találkozás, ugyanis korábban már megismerhették egymást a szerettei online.

(Borítókép: Galambos Lajos és Csuti. Fotó: Kaszás Tamás/Index/Velvet)