Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Billie Eilish egy igen erotikusra sikerült videóban mutatta meg ritkán látott tetoválását a csípőjén.
  • Bereczki Zoltán egy időre ismét elhagyja az országot, ám azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan hova utazik.

Újabb nagy kaland indul, úgyhogy elrepülök pár napra

– írta a színész legutóbbi bejegyzésében.

  • Schobert Norbi ismét egy szerelmi vallomással lepte meg a feleségét. Legújabb bejegyzésében megköszönte Rubint Rékának, hogy mindig kitartott mellette.

Az élet egy múló pillanat. Egyszer fent, egyszer lent. Sokszor voltam a hullám tetején és alján, de Te, Te Kicsim 22 éve mindig velem voltál.

Nem tudom az Univerzum miért sodort minket össze, de a kettőnk szerelme egy örök és megismételhetetlen találkozás. Köszönöm, hogy 2001-ben mellém álltál a színpadra és lassan az élet színpadára és együtt rengeteg embernek segítettünk teljesebb, egészségesebb életet élni″ – írta a fitneszguru.

  • Balázs Mercédes egy igazán merész fotózást vállalt be. Az egykori valóságshow-szereplőt a zuhany alatt kapták lencsevégre.
  • Orosz Barbara is ellátogatott a tegnap megnyitott budapesti Madame Tussauds-kiállításra. A műsorvezető az egykori amerikai elnök, Donald Trump viaszszobra mellett készített fotót.
  • Soma Mamagésa egy idős hölgyet próbált meggyőzni arról, hogy sokkal pénztárcabarátabb megoldás lenne tőle, ha szénsavas víz vásárlása helyett inkább venne egy szódagépet. Az életszemléleti tanácsadó többet nem látta a hölgyet, ezért úgy vélte, sikeresen meggyőzte őt.

„Ma az előttem vásárló idősebb nőnek 3 karton szóda volt a bevásárlókocsijában. Nem bírtam megállni, kedvesen megszólítottam, és ennyit mondtam: látom, ön is nagyon szereti a szódát! Én magam is így vagyok ezzel, szeretem citrommal, vagy fröccsbe, szörpbe, de sokkal olcsóbban kijövök hosszú távon azzal, hogy vettem egy szóda csináló gépet. És így nem gyártok műanyagot sem a Földnek, amiről már köztudott, hogy iszonyú mennyiséget szemetelünk belőle. Az idős hölgy megköszönte, mondta, hogy ez milyen jó ötlet, ez volt az utolsó alkalom, igazam van.

Azt már mondani sem akartam (különben is csak bubis vizek voltak nála), hogy ugyanez a helyzet a mentes vizekkel is. CIKI (kartonszámra) venni az ásványvizet! CIKI.

Aki nem akarja meginni a csapvizet, és nem áll módjában forrásvízért eljárni, az vegyen víztisztító berendezést! Könyörgöm: ne gyártassunk, ne pazaroljunk több műanyagot″ – írta Mamagésa.

  • Bár sokan örülnek neki, hogy húsz év után ismét egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck, vannak, akik szerint házasságuk csupán a kirakatnak szól. Nyílt titok, hogy Affleck előző házassága a színész alkohol- és drogfüggősége miatt futott zátonyra. Affleck viselkedését sokan furcsállják, ugyanis több eseményen is feltűnően többet ivott a kelleténél. Továbbá az is köztudott, hogy JLo sosem iszik alkoholt, így kérdéses, hogy mennyire toleráns férjével.

„Annyira kamu a nevetése.“

„Csak magával foglalkozik és belerángatja Bent az ilyen nyilvános eseményekbe.”

„Szegény Ben látszik, hogy nem is akar ott lenni.”

„Színészkedés a valóságban” – írták a kommentelők.

(Borítókép: Soma Mamagésa/Jennifer Lopez. Fotó: Szécsi István, Velvet/ Getty images)