Hírösszefoglalónkban még: Tatár Csilla először vallott arról, miért rúgták ki Lagzi Lajcsi műsorából; Zámbó Krisztiánt ismét durván leoltották a Hal a tortán című műsorban.

L.L. Junior

Az énekes és a volt felesége között zajló gyermekfelügyeleti per kezd elfajulni, ugyanis Kinga azt állítja, hogy Junior rossz apa. Utóbbi minden fronton harcol azért, hogy elegendő időt tölthessen harmadik gyermekével, a kis Lilivel – írja a Bors. Egyelőre az énekes számára csak részsikert hozott a tárgyalás: jelenleg két-három napot tölthet a kislányával, ám Junior azt szeretné, ha fele-fele arányban viselhetnék gondját Lilinek. Az énekesnek most azt kell bizonyítania, hogy megfelelően gondját tudja viselni kislányának, ehhez pedig többek között arról is videót kellett küldenie, ahogy pelenkázza őt.

„Rengeteg videót kellett arról beküldenem a bíróságra, hogy nem vagyok nyomi, sem elveszett, hanem gondoskodó apuka vagyok.

Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni.

Kinga azzal indokolja, hogy szerinte csak nála kell lennie a gyereknek, hogy még soha nem volt az anyukája nélkül, soha nem aludtak külön. Holott sok közös barátunk vigyázott már rá éjszaka. llletve azt is mondja, hogy én nem tudom ellátni Lilit, vagyis képtelen vagyok rá” – mondta Hajdú Péter YouTube-műsorában L.L. Junior, aki csak az ügyvédeken keresztül kommunikál exével. 

„Most még nagy a düh, nagy a dac, nagy a kimértség felém. Csak az ügyvédeinken keresztül kommunikálunk. Hiába kérem, hogy üljünk le közösen, írjunk egy vázlatot. Csak azt a választ kapom, hogy az ügyvéd küldje át. Ő most semmiben nem hisz, valószínűleg megsebzett volt egy csomó dologban.”

 Tatár Csilla

Tatár Csilla az Elviszlek magammal című műsorban mesélte el D. Tóth Krisztának, hogy hogyan bocsátották el első munkahelyéről, ahol Galambos Lajos, avagy Lagzi Lajcsi volt a főnöke.

„Lagzi Lajcsi roadshow-jában dolgoztam először, […] mentem a riporterek mellett úgynevezett Vox Popokat, interjúkat csinálni. […] Nagyon jó volt, aztán onnan elküldtek” – kezdte történetét Tatár. A műsorvezető elmondta, hogy végső soron azért küldték el, mert Lagzi Lajcsi egyik embere azt üzente neki, hogy túl szép vagyok és elvonom az operatőr figyelmét a munkáról” – mesélte Tatár,

akit akkoriban nagyon mélyen érintett az ügy. Azt is elárulta, hogy az eset után a mosdóban sírt.

Zámbó Krisztián

A TV2 Hal a tortán című műsorában ezen a héten Zámbó Krisztián, Kunovics Katinka, Cooky, Young G és Mérai Kata látják vendégül egymást egy-egy vacsoraestre. A legutóbbi adásban Mérai Katán volt a sor, hogy főzőtudományával elkápráztassa a vendégeit, a színésznő pedig egy „autentikus” menzás vacsorával várta a többieket. 

Zámbó Krisztiánnak egy ponton gondja akadt a paradicsomleves fűszerezésével: szerette volna megborsozni az ételt, ám a házigazda melegebb éghajlatra küldte az énekest:

Miért, a menzán volt? Örüljél neki, hogy van só! Drágám, volt a menzán bors? Vittél magaddal? Akkor vedd elő, aztán tegyél bele!

– mondta Mérai. Mivel Zámbó nem hozott magával semmilyen fűszert, így be kellett érnie az általa kissé íztelennek ítélt levessel.

Zámbó Krisztiánnak nem először volt konfliktusa a műsorban: korábban Győzikével is volt egy heves vitájuk.

(Borítókép: L.L. Junior és exe Kinga a Nyerő Páros fotózásán. Fotó: Sárosi Zoltán/RTL)