Az egykori valóságshow szereplő nagyon szeretne legalább annyira felépülni, hogy idén nyáron már biciklizhessen.

Korábban a Velvet elsőként számolt be arról az Ayahuasca-teaszeánszról, amelyen tavaly nyáron Béres Anett is részt vett és amely kis híján majdnem tragédiába torkollott. Az egykori valóságshow szereplőre meztelenül talált rá egy férfi egy közeli szőlőültetényen. Béres borzalmas állapotban volt: több csontja eltörött és öntudatlan állapotban feküdt órákig a hideg füvön. Sérülései miatt hatórás műtéten esett át, ugyanis két csigolyája is eltört, valamint törött bordacsontja átszúrta a tüdejét.

Béres későbbi beszámolói szerint hallucináció ijesztették meg őt annyira, hogy a józan észnek ellent mondva menekülni kezdjen.

Az egykori valóságshow szereplő, azóta folyamatos kezelés alatt áll és azóta több műtéten is át esett. Hetekig volt kórházban, az orvosok nemrég a kötelező 12 hónapnál hamarabb kivették a csavarjait, így újabb műtétet kellett végrehajtani.

A tavalyi nyarat a kórházban töltöttem, az ideire viszont vannak apró terveim. Szeretnék strandra menni, a Balatonra, vágyom arra is, hogy újra biciklizhessek. Másodjára vágtak fel ugyanott, de nem zavar az a három darab 15 centis heg, mert az életemet mentették meg, simán felveszem a bikinit

 –nyilatkozta a Hot! magazinnak Béres Anett, aki a legújabb beavatkozás után egy nagyon fontos dolog érdekelt.

Azt kérdeztem az orvosoktól, hogy a gerincműtét után lehet-e még gyerekem. Szerencsére igen, a szülést nem befolyásolja, de amit a sors nekem szánt, az lesz. Naponta húszan írnak, de eddig nem éreztem, hogy készen állnék rá, hogy fűzőben menjek randizni” 

– tette hozzá.

(Borítókép: Béres Anett. Fotó: RTL Klub/Tulok András)