Az énekesnő magabiztosan viselte rózsaszín szettjét.

A fiatal énekesnő nemrég jelentette be, hogy visszavonult az énekléstől, de ez nem azt jelenti, hogy többet nem láthatják őt rajongói a tévé képernyőn. Az utóbbi időben pedig úgy tűnik a modellkedéssel is kacérkodik, ugyanis közösségi oldalán osztotta meg, hogy Berlinbe utazott egy fotózás miatt. Egy pink fehérneműben vonult végig a városon, amire egy farmer shortot húzott, de mivel azt nem gombolta be, így kilátszott a bugyija is. A láthatóan szeles idő miatt pedig egy fekete kabáttal egészítette ki a szettjét.

„Itt vagyunk a reptéren, és megyünk Berlinbe. A Sloggi legújabb kollekcióját fogják rajtunk befotózni.

Nagyon megtisztelő, mert egész Európából 6-7 lányt választottak, szóval köszi! Este pedig lesz még egy rendezvény, szóval ez a mai napunk

–idézte Tóth szavait a Bors. Az énekesnő pár fotót is megosztott az Instagram-oldalán, amelyekben bepillantást engedett a fotózás kulisszái mögé. Az felvételeket ide kattintva tudja megtekinteni.

Nem unatkozik

Az énekesnő karrierje mellett magánélete is igen viharos volt az elmúlt időszakban. Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy szakítása után továbbra is együtt dolgozott egykori szerelmével, Marics Petivel, majd szétválásuk után kiskutyájára, Baileyre fordította figyelmét. Folyamatosan tanítgatja kutyáját mindenféle trükkje, köztük arra is, hogy veszély esetén, hogyan védje meg gazdáját.

Tóth korábban szerepelt a Hazatalálsz című napisorozatban és nem kizárt, hogy hamarosan ismét színésznői szerepben villogtatja majd meg tehetségét. Ugyanis már javában zajlanak Zalatnay Sarolta életrajzi filmjének előkészületei és az énekesnő elárulta, hogy annak örülne a legjobban, ha Tóth Andi testesítené meg fiatalkori énjét az alkotásban.

Én őt néztem ki, még nem kaptam rá az áment a filmvilágból, mert... hogy mondjam, picit úgy elbizonytalanítja őket is, hogy van, nincs... mindenki elismeri, hogy a választásom jó.

Ugyanolyan vadóc, mint én voltam, csak én szerényebb vadóc voltam, nem voltam ilyen nagyon odamondogatós, csak kicsikét, finoman. Meg ő szebb, mint én voltam, csak bennem nagyon sok olyan volt, amit majd kinevelnénk, ha tényleg ő lesz... hogy legyen benne több finomság, tehát nem kell olyan vadul odaszólni mindig mindenkinek. Nem igazán látok mást, akiben el tudnám képzelni a fiatalkori énemet” – mondta Zalatnay.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)