Az egykori Való-Világ sztár a Palikék Világa by Manna című műsorban mesélt egy korábbi traumájáról.

Sokkoló vallomást tett Baukó Éva a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. A korábbi VV-sztár arról mesélt, hogy fiatalabb korában egy férfi megerőszakolta őt. A jelenleg ingatlanügynökként dolgozó Baukó Éva több fájó emlékét is felelevenítette:

korábban pánikrohamok gyötörték, ez pedig azzal köthető össze, hogy fiatal korában nemi erőszak áldozata lett. Az egyetemi évei alatt ugyanis szülei nem tudták fizetni az albérletét, egy férfi fogadta be, aki megerőszakolta, amikor egyedül volt.

„Volt egy ismerősöm, akit szórakozóhelyről ismertem. Őt megkérdeztem, mert tudtam, hogy van egy csomó lakása, és tök jó fej volt, egyébként egy srác volt. És mondta, hogy persze, segít. Hozzáteszem a történethez, hogy akkor már volt egy bulizós korszakom. Az egyetem mellett sokat buliztunk, meg táncoltunk, szórakoztunk, szóval egy kicsit elzüllöttem. Lehet, hogy ez azért is volt, mert nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy egyik pillanatról a másikra egy jómódú családból egy szegényebb családba kerültem, és a szüleim nem tudtak támogatni. Kikerültem a nagy életbe, nulla forinttal, semmi nélkül”

– mondta Éva, aki könyvek fénymásolásából tartotta el magát.

„Kezdtem egyre lejjebb csúszni a lejtőn, azt éreztem. Amikor ez a srác befogadott, neki sem tetszett az, hogy sokat bulizok, egyszer-kétszer kimaradtam az egyetemről is. Történt egy olyan dolog - mi nem voltunk együtt, nem voltunk párkapcsolatban, nem voltunk szexuálisan soha együtt -, viszont volt egy nagyon durva sztori, ekkor már megismertem az akkori páromat, Ádámot. Történt, hogy ez az úriember feljött a lakásba, amikor egyedül voltam. És akkor azt mondta nekem, hogy akkor most behajtja a jussát, ami jár neki” – mesélte az egykori celeb könnyes szemmel.

Ő engem akkor megerőszakolt

– vallotta be Baukó, akinek ezután kezdődött pánikbetegsége. Éva azt is elárulta, hogy nem mert feljelentést tenni, mert a férfi külföldi állampolgár volt, alvilági kapcsolatokkal.

Sandbox Miniapp

(Borítókép: Baukó Éva. Fotó: Velvet)