Egy vidéki birtokon lett rosszul az egykori tévés.

Árpa Attila édesapjáért, Árpa Józsefért egy héttel ezelőtt ment ki a szirénázó mentőautó. A 77 éves férfi a kétezres évek elején a TV2 kreatív igazgatójaként dolgozott és igen nagy nevet szerzett magának a televíziós szakmában. A Bors értesülései szerint a férfi egy vidéki birtokon tartózkodott, amikor rosszul lett, de a mentőautó már 10 perc múlva megérkezett a helyszínre. Az idősebb Árpát először Mosonmagyaróvárra a Karolnia kórházba vitték, majd később Budapestre szállították, a Városmajori Szív -, és Érgyógyászati Klinikára.

„Tavaly történt az eset, hogy egy órát kellett várnunk a mentőre, mert édesanyám elesett, és beütötte a fejét. Úgy fair, ha nem csak a rossz élményeket osztjuk meg, hanem a jókat is.

Tegnap egy másik családtagomnak volt szüksége mentőre. Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a “semmi közepén”

A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórház személyzetét is illeti a dicséret. Köszönöm nekik szívből” – írta Árpa Attila a közösségi oldalán, amelyben akkor még nem árulta el, hogy pontosan melyik közeli rokona lett rosszul, de a lap megbízható forrásából származó információ szerint az édesapjával történt az eset.

Hazaengedték a kórházból

Az elmúlt egy hétben nagy volt a csönd az egykori tévés állapotával kapcsolatban, az első napokban nem lehetett tudni, hogy mire számíthat majd a család. Azonban nemrég maga Árpa Attila közölte a követőivel, hogy édesapja túl van a nehezén.

Köszönjük, hogy ennyien aggódtatok. Hazaengedték, Joschi Arpa jól van. Külön köszönet a Se Városmajori Szív- És Érgyógyászati Klinika dolgozóinak, és László Gellér professzornak.

–írta Árpa a bejegyzésében, amelyben egy közös fotót is megosztott az édesapjával. A fotón az idősebb Árpa előtt már egy nagy szelet steak is látható az asztalon, így minden bizonnyal már jobban van, ha az étvágya kiváló. A képet Árpa Attila kérésére nem tesszük közzé, de aki kíváncsi rá, az megtekintheti a színész közösségi oldalain.

(Borítókép: Árpa Attila. Fotó: Karip Tímea/Index)