A műsorvezető nem rejtegeti tovább partnerét.

Czippán Anett februárban jelentette be a követőinek, hogy ismét rátalált a szerelem. A műsorvezető két váláson is túl van, hiszen több mint két évvel ezelőtt ért véget kapcsolata kisebbik gyermekének édesapjával. Czippánnak teljesen át kellett alakítania az életét, de csak arra koncentrált, hogy szülőként megteremtse a megfelelő érzelmi biztonságot. Pontosan emiatt új szerelmével való kapcsolatának elején sokat vacillált azon, hogy beengedje-e a férfit az életükbe.

Többször mondtam neki, jól fontolja meg, biztosan kell-e, ami velem jár. Mindenkinek megvan a 'csomagja', nekem meg aztán pláne. Van két gyermekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus

(...) Biztosított arról, hogy tudja, mit bír el, szeret és akar engem. Szerinte együtt mindent megoldunk. És hát van is mit, hiszen még nem élünk együtt... bár már szóba került. Amikor tehetjük, pár napra elutazunk valahova, ilyenkor hosszú órákon át beszélgetünk, rengeteget nevetünk” – mondta a műsorvezető.

Ez a bizonyos Miklós, avagy, ahogy Czippán hivatkozott rá Miki sem teljesen civil, ugyanis egy informatikai cég igazgatója, emellett zenei újságíró és rádiózik. Eközben Czippán Anett a Tv2 Trendmánia műsorát vezeti és a Tények Plusznál szerkesztő riporter. A jelek szerint a pár kapcsolata azóta is töretlen, ugyanis nemrég Czippán egy közös fotót töltött fel az Instagram oldalára, amelyben először mutatta meg párja arcát.

Nagyon kellett már egy ilyen nap! Csak menni, kikapcsolni, nem kattogni mindenen

– írta a fotóhoz, amelyet ide kattintva tud megtekinteni.

(Borítókép: Czippán Anett. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)