A 82 éves színészlegenda és 29 éves barátnője első közös gyermeküket várják.

Az Oscar-díjas Al Pacino minden idők egyik legjobb színésze, aki rengeteg kollégája számára számít igazi példaképnek. A fiatal hollywoodi sztárok is szinte mind azt mondják kivétel nélkül, hogy Al Pacino miatt lettek színészek, szóval elképesztő hatással van az emberekre – olyan alkotásokban láthattuk őt, mint például A Keresztapa, A sebhelyesarcú, Szemtől szemben, Az ördög ügyvédje vagy Az ír. A színházban is aktív Al Pacino azonban a fiatal nőkre hajtó férfiaknak is példakép lehet, ugyanis jelenleg egy 54 évvel fiatalabb barátnője van. 

A 82 éves Al Pacino és a 29 éves barátnője, Noor Alfallah 2022 áprilisában jöttek össze, kapcsolatuk pedig gyorsan szintet lépett, hiszen már a közös gyereküket várják, Alfallah ugyanis immár nyolc hónapos terhes.

A hölgy a jelek szerint inkább az idősebb férfiak társaságában érzi jól magát: korábban a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel járt, majd a szintén színész Clint Eastwooddal is hírbe hozták. Lehet, hogy csak az igazi legendák jönnek be neki, ez is egy szempont lehet számára a párválasztásnál? A várandósság híre egyébként ugyanabban a hónapban derült ki, amikor Al Pacino színésztársáról, Robert De Niróról is kiderült, hogy 79 évesen megszületett a hetedik gyereke.

(Borítókép: Al Pacino. Fotó: Jon Kopaloff/Getty)