Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Bódy Sylvi

A szörf segítségével győzte le a fulladástól való félelmét Bódi Sylvi, akit 15 éve ragadott magával a vízisport. Az egykori modell nemrég tért haza indonéziai szörftúrájáról, így a hétfő reggeli Mokkában már boldogan osztotta meg a három hónapos utazás során szerzett élményeit.

„Történt néhány nagyon szomorú dolog az életemben. Az egyik az volt, hogy meghalt a 17 éves macskám, tehát már ő sem várt itthon; és volt egy-két olyan munkám, olyan tévéműsor forgatási opcióm, amit végül lemondtak. Így azt éreztem, hogy Magyarországon most nincs dolgom. Viszont Indonézia nagyon-nagyon hiányzott és ott otthon voltam” – fogalmazott Bódy, aki ideje jó részét hullámlovaglással töltötte.

Volt, hogy elájultam, vizet hánytam, volt, hogy egy órára kimaradt az emlékezetem és kimentettek. Tehát volt minden, viszont mindent túléltem...

Kasza Tibor

Sebestyén Katja érkezik Kasza Tibihez a Szerencsekerék legújabb adásában, ahol egy kínos sztoriról rántja le a leplet: Kasza Tibi ugyanis letiltotta őt saját közösségi oldaláról, így az aranytorkú énekesnő csak kislánya profiljáról tudja megtekinteni a műsorvezető legújabb bejegyzéseit. 

„Pár évvel ezelőtt egy tűzrakási tilalomban levő bográcsozásnál... beálltam abba az álszent maratonba... és odaírtam a képed alá, hogy: és a tűzrakási tilalommal mi lesz?!” – elevenítette fel az énekesnő annak az emlékét, hogy minek az apropóján tiltotta le őt az oldaláról Kasza Tibi.

A műsorvezető az adás leforgatása után feloldotta a tiltást.

Sztárok és a vagyonuk

Vajon mennyit keresett tavaly Majka, Kasza Tibi vagy Kulcsár Edina? Erre a kérdésre kereste a választ a Tények Plusz stábja, amelynek tagjai nem voltak restek a hazai celebek pénztárcájában turkálni. 

Bár a koronavírus-járvány megtépázta nemcsak a nemzetközi, de a magyar művészeti és előadóművészeti ipart is, az anyagi mélyrepülést követően úgy tűnik, ismét egyenesbe jöttek a sztárok. Mi több, nemcsak rendezték soraikat, de gyarapítani is sikerült a vagyonukat. Több hazai híresség nyilvános cégnyilvántartásában is röpködnek a százmilliók, egyes ismert emberek a félmilliárd forintos bevételt is elérték vagy meghaladták a cégjeikkel.

Majka például a műsorvezetéssel, zenekarával és cégével 300 millió forintos árbevétellel és az ehhez tartozó 84 milliós eredménnyel zárta 2021-et. A bevétel a tavalyi évben már 380 millióra nőtt.

Sok híresség a koncertekből, dalaik jogdíjaiból és a reklámozásokból, influenszerkedésből gyűjtik össze tetemes vagyonukat. Kulcsár Edina például három cégben is egyedi tulajdonos. Bár egyikből sem vette ki a pénzét, így is valamivel több mint 200 millió forintot könyvelt el.

A bevétel persze nem egyenlő a nyereséggel, ugyanakkor utóbbi is elég magas szám lehet a Szerencsekerék műsorvezetője, Kasza Tibi félmilliárdos bevétele után is. Akadnak ugyanakkor olyan celebritások, akik maguk is meglepődnek a vagyonukat taglaló cikkeket olvasva.

„Általában a sajtóból tudom meg, hogy 120 millió forintot kerestünk és akkor mindig nézek, hogy mi nem kerestünk 120 millió forintot! Egy kétmilliós gázsijú zenekar, ahol mi tartunk, az tulajdonképpen tizennyolc embernek a fizetése. Ebből bérlünk még két teherautót, akkor amit tankolunk természetesen... és akkor kiderül, hogy olyan 100-150 ezer forint körül jut nekünk vagy egy kicsit több” – árulta el Nagy Feró.

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)